To je to što me zanima!

Zbog utrke Advent Run ovo su ulice u centru Zagreba koje će biti zatvorene tijekom nedjelje

Za sav je promet zatvorena Radnička cesta od raskrižja sa Vukovarskom do raskrižja sa Držićevom od 8 do 15 sati, dok će ostale prometnice na kojima se odvija utrka biti zatvorene od 11.50 do 13.30 sati
Vidi originalni članak

Danas će se s početkom u 12 sati na prometnicama u užem centru grada Zagreba održati atletska utrka "Zagreb Advent Run 2023.". Predviđeni završetak utrke je oko 13.30 sati, a očekuje se oko 4200 natjecatelja.

 Atletska utrka održava se u dvije etape, odnosno na pet i deset kilometara. Radi potrebe okupljanja sudionika te organizacije starta i cilja  za sav se promet zatvara Radnička cesta od raskrižja sa Ulicom grada Vukovara do raskrižja sa Ulicom Marina Držića od 8 do 15 sati, dok će ostale prometnice na kojima se odvija utrka biti zatvorene od 11.50 do 13.30 sati.

Stoga policija moli građane i sve vozače da u navedenom vremenu zabrane prometa na predmetnim lokacijama po mogućnosti izbjegavaju dolazak vozilima u uže središte grada kao i za razumijevanje i strpljenje te poštivanje uputa policijskih službenika i redara uz poštivanje privremeno postavljene prometne signalizacije.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • damad 10.12.2023.

    opet gluposti rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare