To je to što me zanima!

Zbog zločina nad Srbima u Hrvatskoj tužitelj ide u Dansku

Srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukičević otputovat će 23. siječnja u Dansku gdje će razgovarati sa svjedocima ratnog zločina u Dvoru na Uni
Vidi originalni članak

Tužitelj za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević sa suradnicima 23. siječnja putuje u Dansku, gdje bi trebali saslušati jednog danskog novinara i dva vojnika povodom istrage koja će biti provedena zbog ratnih zločina nad Srbima u Dvoru na Uni u Hrvatskoj, doznaje agencija Tanjug pozivajući se na izvore iz Tužiteljstva. Istragu će provesti prema novim odredbama Zakonika o kaznenom postupku o tužiteljskoj istrazi, koje su se počele primjenjivati u Srbiji.

Danski novinar i dva vojnika bili su stacionirani u Dvoru na Uni 1995. , kada je izvršen zločin, pojašnjava Tanjug i dodaje kako će osim Vukčevića, u Dansku otputovati i predstavnici Državnog odvjetništva Hrvatske, budući se i u Hrvatskoj vodi postupak za taj zločin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gladijator 16.01.2012.

    Joj ako se Hrvatska razmaše po svijetu za svjedocima srpskih genocidnih djela, trebao bi se otvoriti Jasenovac.Pardon Goli Otok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare