To je to što me zanima!

Zbunili građane: Stožer još nije odobrio obavezno nošenje maski na otvorenom u Zagrebu

Zvonimir Šostar nije znao reći je li mjera već stupila na snagu, kazavši samo kako mu se čini da za to nije potrebno odobrenje nacionalnog stožera
Vidi originalni članak

Građani Zagreba ostali su zbunjeni nakon presice Stožera, koji nije znao nose li se maske na otvorenom u Zagrebu, dok je zagrebački stožer objavio da su uveli obavezu nošenja maski na svim otvorenim prostorima. To je i ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar Zvonimir Šostar potvrdio za Telegram.

"Masku morate staviti čim izađete iz svoje kuće i ne skidati je dok se ne vratite", kazao je.

SKINI PA VRATI U Zagrebu žele obvezno nošenje maski na otvorenom, pa i dok pijete kavu: Evo kako to izgleda

Šostar nije znao reći je li mjera već stupila na snagu, kazavši samo kako mu se čini da za to nije potrebno odobrenje nacionalnog stožera. Pitanje kada zabrana izlaska bez maski stupa na snagu Telegram je postavio Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Odgovorili su da mjera obaveznog nošenja maski na svim javnim prostorima još nije odobrena.

- Od mjera koje vrijede na regionalnoj razini danas su donesene samo one za dvije županije, Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku”, pojasnio nam je medijski koordinator Nacionalnog stožera. “Zahtjev za odobravanje mjere o kojoj govorite, od Stožera Grada Zagreba, tek je stigao u Nacionalni stožer. Došao je malo prije početka konferencije za medije. Ne mogu reći hoće li taj zahtjev biti odobren niti kada će stupiti na snagu - dodao je koordinator.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ovan 31.03.2021.

    Ja sam nosio masku na otvorenom kad sam isao u maskare.

  • minotaur56 31.03.2021.

    Tjerajte se i vi i corona i maske u tri ku..a

  • OS98netko 31.03.2021.

    hahahahahhahaha ko ovdje vise laze

Komentiraj...
Vidi sve komentare