To je to što me zanima!

Žele deložirati cijelu zgradu?! Bez stana ostaju 22 obitelji

Investitor zgrade, propala tvrtka, podigla je kredit u banci koji nije vraćen. Banka je, umjesto da dugovanja namiri od investitora, pokrenula ovrhu protiv stanara
Vidi originalni članak

Obiteljima iz zgrade u Osijeku u Divaltovoj ulici broj 120 prijeti deložacija. Riječ je o 22 obitelji koje bi zbog ovrhe mogle ostati bez svojih stanova. 

Investitor zgrade, propala osječka tvrtka KT Tehnogradnja, podigla je kredit u Erste banci koji nikada nije vraćen. Banka je, umjesto da dugovanja namiri od investitora, pokrenula ovrhu protiv stanara iako su oni svoje stanove već otplatili, piše SIB.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ljubica ljubičica_1 14.03.2015.

    Kod nas zakon ne postiji.Kod nas je samo javašluk.

  • Šponda 14.03.2015.

    Kod nas se po običaju kasni u svemu. Nije investitor propao preko noći. Ima valjda nekakvu imovinu kao firma koja se inače mora registrirati sa nekakvim kapitalom. Tulipani iz banke bi trebali isto provjeravati kome isplaćuju kredite a ne samo uzeti u uvid priložene papire u kojima stoji da je vrijednost nečega toliko i bla,bla,bla. Sada kada je sve na gomilu ljudi koji su u te iste stanove kupili ( neki i uz kredite) ostaju bez svega. Aaaa ne može to tako.............

  • alesiaj 14.03.2015.

    Svi koji su sudjelovali u kupoprodaji stanova koji su očigledno bili opterećeni hipotekom, bez da su kupce o tome obavijestil, trebali bi odgovarati. Radi se o teškoj prevari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare