To je to što me zanima!

"Žele me ozloglasiti jer se u SDP-u osjećaju ugroženima"

Bivši predsjednik Ivo Josipović ponudio je SDP-u, jednoj od stranaka koje su ga kandidrale, povrat sredstava, s napomenom da s tim novcem mogu raditi što žele
Vidi originalni članak

Na političkom prostoru lijevo od centra, plamti sve žešći rat. Bivši predsjednik Ivo Josipović ponudio je SDP-u, jednoj od stranaka koje su ga kandidirale, povrat sredstava, s napomenom da s tim novcem mogu raditi što žele. Lideri SDP-a pobrinuli su se, međutim, dostaviti medijima tumačenje prema kojemu je Josipović nakanio, poput Kolinde Grabar Kitarović, novac donirati u humanitarne svrhe, ali preko stranke, bez plaćanja poreza.

Josipović je iznenađen nefer postupkom SDP-ovaca.

- Bez obzira na moj politički razlaz sa SDP-om, smatrao sam moralnim da stranci koja je financirala moju izbornu kampanju ponudim sredstva koja sam dobio iz državnog proračuna, kaže bivši predsjednik. 

- Iz pisma poslanog SDP-u jasno se vidi da su novci stranci ponuđeni bezuvjetno, uz vrlo izričitu napomenu da s njima mogu raspolagati kako žele. Za slučaj da je SDP dio sredstava htio uložiti u humanitarne svrhe, normalno da bi morao platiti odgovarajući porez. SDP očito sada reinterpretira moje vrlo jasne poruke, želeći sugerirati da sam predlagao utaju poreza, što iz mog pisma nigdje ne proizlazi. Uostalom, porez je plaćen, što se može provjeriti u Poreznoj upravi. Mislim da se u SDP-u osjećaju ugroženima formiranjem nove stranke lijevog centra, pa koriste priliku da me, kao njenog pokretača, pokušaju difamirati - kaže Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kincic eduard 12.05.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • colonelo 08.05.2015.

    ... eto vam ljudi moji najbolji dokaz o karakteru crvenih petokrakaša ... kad jedni drugima ovo čine što sve nisu i bi kad bi mogli svojim neprijateljima ? ... a svi su im neprijatelji koji nisu sa titom i partijom ... zlo je to i to veliko zlo ... strava ...

  • tonkica344 07.05.2015.

    Ovi su bivši sve smješniji i smješniji :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare