To je to što me zanima!

Zelenski 'opleo' po Trumpu: On nastavlja hvaliti Putina, trebao bi skinuti te ružičaste naočale!

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u novom intervjuu obrušio se na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog njegovih komplimenata na račun Vladimira Putina..
Vidi originalni članak

"Da sam ja predsjednik, Rusija nikad ne bi napala Ukrajinu." "Putin je jako pametan tip". "Putinove taktike su genijalna"

Samo je dio izjava bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji i dalje, unatoč nedostatku dokaza, tvrdi da su mu izbori ukradeni. I koji je nastavio s komplimentima na račun Putina, iako je ovaj napao Ukrajinu...

ŽESTOKA PROTUOFENZIVA Dečki, da niste nešto zaboravili? Ukrajinci objavili fotke streljiva koje su uzeli u ruskoj 'bežaniji'

Na njegove komentare u intervjuu za CNN sad se osvrnuo i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski

- Trump je imao dovoljno vremena da shvati kakav je Putin čovjek. Nije ga trebao nastaviti hvaliti nakon početka invazije - rekao je na početku Zelenski i odmah nastavio:

- Bio je na tako visokoj poziciji, gdje je nemoguće da nije shvatio da je Putin zapravo protivnik SAD-a po pitanju vrijednosti. Iz svih podataka i analiza mogao je jednostavno uvidjeti sve iz njegova psihološkog profila - rekao je Zelenski. 

SUZE SREĆE Pogledajte reakcije Ukrajinaca na oslobođenim teritorijima, bakica vojnicima nudila ručak

Međutim, Putinove 'genijalne taktike', kako ih je nazvao Trump, zadnjih dana su pale u vodu. Ruska vojska bježi pod naletom ukrajinskih trupa. 

POGLEDAJTE SNIMKE Ruska osveta: Pogođena važna termoelektrana, milijuni ostali bez struje, izbilo je više požara

- Trump promatra napad na Ukrajinu sa svojeg stajališta. U njegovim očima mi smo daleko. Ali ovo nije prijetnja samo ukrajinskom narodu, treba gledati širu sliku. Ovaj rat ne poznaju ograničenja po pitanju udaljenosti. Treba skinuti ružičaste naočale prije nego sagleda situaciju - završio je Zelenski.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 14.09.2022.

    rece Volina Kokainsky i nervozno povuce crtu...

  • Kill Born 14.09.2022.

    Vratio se jaci nego ikad hhahaahaha Zelenski je Americki placenik koji je uvukao svoju zemlju u rat i sad kmeci pomozite e nije nicija gorila do zore pa nece ni tvoja Zelenjavi

  • DrotKefaš 13.09.2022.

    živio predsjednik Trump

Komentiraj...
Vidi sve komentare