To je to što me zanima!

Zelenski se zahvalio SAD-u: Hvala na pomoći bez presedana

Kako prenosi agencija France Presse ovo je bio prvi sastank Zelenskog i predstavnika američke administracije u Ukrajini otkako je na tu zemlju počela ruska invazija 24. veljače
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sastao se jučer s američkim državnim tajnikom Anthonyjem Blinkenom i ministrom obrane Lloydom Austinom o tome kako SAD može pomoći Ukrajini u obrambenom smislu te o sankcijama Rusiji i financijskoj potpori Ukrajine.

- Hvala Sjedinjenim Državama na pomoći bez presedana - napisao je na Facebooku Zelenski.

Kako prenosi agencija France Presse ovo je bio prvi sastank Zelenskog i predstavnika američke administracije u Ukrajini otkako je na tu zemlju počela ruska invazija 24. veljače.

>>Događanja iz Ukrajine pratite ovdje

- Prijateljstvo i suradnja između Ukrajine i Sjedinjenih Država snažniji su nego ikada prije - objavio je ranije na Twitteru predsjednik Zelenski bez drugih pojedinosti.

Od Sjedinjenih Država vlada u Kijevu očekuje konkretne rezultate, uključivo sporazum o isporuci više oružja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pocetnik 25.04.2022.

    tebi uskratiti opijate samo na 72 sata i ti si gotov..cijeli svijet ces upropastiti svojim seansama...

  • Lui 14 25.04.2022.

    Licimjerno i smješno, taj plan se dogovarao pet godina, namješteni izbori da Trump(republikanac) izgubi i da dobije Biden vidi vraga demokrat koji je na rubu da uvuče svijet skupa sa ovim smješnim likom u ww3. Onda neće trebati ni traktori ni prikolice nikome

  • josip 66 25.04.2022.

    Rat se vodi u Ukrajini. Ukrajinci brane svoju zemlju od Rusa. Rusi su agresori. A kroz povijest znamo kako agresori prolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare