To je to što me zanima!

Želi izgledati kao papiga: 110 tetovaža, a uši si je odstranio

Ted Richards (58) iz Bristola promijenio je prezime u gospodin papiga. S roditeljima, braćom i sestrama nije u kontaktu i jedina obitelj koju ima nju njegove papige
Vidi originalni članak

Ted Richards (58) iz Bristola je ovisnik o plastičnim operacijama, tetovažama i pirsingu. Želi postati što sličniji papigi. Zbog toga si je dao odstraniti uši, rasjekao je jezik, ima 110 tetovaža i 50 pirsinga, piše Daily Mail. Prezime je promijenio u Parrotman, odnosno gospodin papiga. Ted ima pet papiga koj se zovu Ellie, Teaka, Timneh, Jake i Bubi. Prvu si je tetovažu dao napraviti 1976. godine.

- Svi su me godinama zvali gospodin papiga pa je bilo i vrijeme da promijenim ime. S majkom i ocem godinama nisam u kontaktu. Ne znam jesu li živi ili ne. Niti s braćom i sestrama nisam u kontaktu. Jedina obitelj koju imam su moje papige - kaže Ted.

Kaže da ima puno obožavatelja na Facebooku te da su mu nudili nastupe u TV emisijama. Uši je odstranio prošle godine, ali je zaboravio na činjenicu da mora nositi naočale pa si je dao ugraditi umjetne kvržice. 

- To jednostavno volim, volim se mijenjati, ali mislim da sam uglavnom običan - kaže Ted.

U glavu si je dao umetnuti rogove i obojao oči.   

- Sve to radim jer želim što više sličiti svojim papigama - objašnjava Ted. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • 30.03.2016.

    Jao što je cakani.. A ovoga košarkaša zovu "Birdman": http://www.fivepointstance.com/wp-content/uploads/2013/07/Birdman-Five-Point-Stance.jpg

  • 1955 29.03.2016.

    A da dođe igrati picigin na Bačvice,tamo bi bio naj,naj,naj.

  • Timmy2 29.03.2016.

    Podržavam ga,samo neka nastavi:- ))) Sve je to O.K:

Komentiraj...
Vidi sve komentare