To je to što me zanima!

"Želim saznati što je ubilo mojeg Slavena u podrumu"

Shrvane obitelji: Supruga radnika koji je umro u Portun-Ferrumu još čeka uzrok nesreće. Kaže da je posebno teško njihovoj šestogodišnjoj kćerkici
Vidi originalni članak

Otišao je na posao i nije se vratio. Mojeg supruga više nema. Šokirala sam se. Nisam mogla plakati. Sad, nekoliko dana poslije, želim saznati što je bilo i pokopati muža, rekla je Tanja Oblizalo (48) iz mjesta Štakorovec, supruga Slavena (45), radnika koji je u subotu preminuo u tvrtki Portun-Ferrum. Njega i kolegu Branislava Markuša (53) ubio je, u samo nekoliko sekundi, nepoznati plin u podrumu tvrtke. Njihov kolega Branimir Sokolić (35) uspio se izvući.
- Slaven je pao. Markuš i ja htjeli smo mu pomoći. Markuš se sagnuo da mu pomogne i srušio se. Pozlilo mi je i jedva sam izašao te nazvao Hitnu. U podrumu se nije moglo ni udahnuti. Njihova tijela brzo su poplavjela - prisjetio se Sokolić. Ni on ni Oblizalova supruga ne znaju još uzrok nesreće.
- Svima je bio omiljen. Ljudi stalno zovu da izraze sućut. Nisam ni znala koliko su ga svi obožavali. Bio je izuzetno radišan i svima je pomagao - rekla je Tanja. Dodaje da je posebno teško njihovoj šestogodišnjoj kćeri, koja često spominje oca.
- Objasnila sam joj da tate više nema, a ona me pitala tko će ju sad voziti na motoru. Rekla sam joj da ću ja - kaže Tanja.
Ne želi da njihova kći zaboravi oca te je zato odlučila s njom gledati utrke Formule 1, koje je obožavala pratiti s ocem.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Igraine7 21.09.2010.

    Jaco i kompanijo, SRAMOTA! ! ! ! ! Da je odapeo netko od vas i vaših, SVE BI SE ODMAH ISTRAŽILO I BIO BI VJEROJATNO PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI! Ali ovo su obični radnici pa je sve nebitno za vas! Njihovi životi nisu važni!!!! Ili se zataškava nešto zbog čega će firma ostat bez velike love! A to bi vi trebali platiti iz vaših pljačkaških džepova po meni! Ionako dobivate svu tu lovu za odgovornost! ! ! ! ! Sram vas bilo! ! ! ! !

  • TITTO 21.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Igraine7 21.09.2010.

    Opet se ponovio sličan slučaj kao čovjek sa psom u Sisku koji se šetao i postao žrtvom?! Dokle ćete vi plaćeni za odgovornost izbjegavati odgovornost?! Što nas još čeka?! Važno vam je samo da plaćetine sjedaju redovno i da gomilate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare