Obavijesti

News

Komentari 12

"Želim saznati što je ubilo mojeg Slavena u podrumu"

Shrvane obitelji: Supruga radnika koji je umro u Portun-Ferrumu još čeka uzrok nesreće. Kaže da je posebno teško njihovoj šestogodišnjoj kćerkici

VIDEO

Otišao je na posao i nije se vratio. Mojeg supruga više nema. Šokirala sam se. Nisam mogla plakati. Sad, nekoliko dana poslije, želim saznati što je bilo i pokopati muža, rekla je Tanja Oblizalo (48) iz mjesta Štakorovec, supruga Slavena (45), radnika koji je u subotu preminuo u tvrtki Portun-Ferrum. Njega i kolegu Branislava Markuša (53) ubio je, u samo nekoliko sekundi, nepoznati plin u podrumu tvrtke. Njihov kolega Branimir Sokolić (35) uspio se izvući.
- Slaven je pao. Markuš i ja htjeli smo mu pomoći. Markuš se sagnuo da mu pomogne i srušio se. Pozlilo mi je i jedva sam izašao te nazvao Hitnu. U podrumu se nije moglo ni udahnuti. Njihova tijela brzo su poplavjela - prisjetio se Sokolić. Ni on ni Oblizalova supruga ne znaju još uzrok nesreće.
- Svima je bio omiljen. Ljudi stalno zovu da izraze sućut. Nisam ni znala koliko su ga svi obožavali. Bio je izuzetno radišan i svima je pomagao - rekla je Tanja. Dodaje da je posebno teško njihovoj šestogodišnjoj kćeri, koja često spominje oca.
- Objasnila sam joj da tate više nema, a ona me pitala tko će ju sad voziti na motoru. Rekla sam joj da ću ja - kaže Tanja.
Ne želi da njihova kći zaboravi oca te je zato odlučila s njom gledati utrke Formule 1, koje je obožavala pratiti s ocem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću
IZBORI 2024.

Milanović sazvao Sabor, sutra će dati mandat Plenkoviću

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece
Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku