To je to što me zanima!

Željka Markić i bliski suradnici u Istri grade 7 vila s bazenima

Markić i suradnici, među kojima i odvjetnici U ime obitelji, kupili su i podijelili parcelu u općini Tinjan. Markić tako gradi kuću na parceli od 688 kvadrata
Vidi originalni članak

Željka Markić i s bliskim suradnicima u središnjoj Istri gradi vile s bazenima, doznaje Index, koji navodi da se u mjestu koje na području općine Tinjan gradi sedam vila u nizu. 

SKUP ODRŽAN U SUBOTU Tomašević odgovorio Markić: Organizatorima Hoda za život nije prekršeno pravo govora

Uz Markić, u projekt su uključeni odvjetnici Krešimir Planinić i Krešimir Mateković, koji zastupaju udrugu U ime obitelji te Markić, ali i Vedrana Kevrić, Iva Pem Novosel te Matko Augustinov i Krešimir i Ivana Tomašić. 

Odvjetnik Planinić za Index je potvrdio gradnju, ali i istaknuo da se radi o privatnom projektu te da nije povezan s projektom udruga ili organizacija koje vode.

NIJE BAŠ DOBRO PROŠLA ŠČo ova priča? Markić kritizirala Let 3, spomenula medije, SDP i Možemo, masovno je popljuvali

Kako piše Index, kupili su 4754 kvadrata još 2021. godine, a parcele su većinom od 507 do 712. Primjerice, ona Željke Markić ima 688 kvadrata i to zemljište ju je koštalo 27.520 eura. Na parcelama se grade objekti veličine od 86 do 96 kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Rimen2 27.08.2023.

    bolje da je uložila u estetsku kirurgiju

  • Drogbosnup 25.08.2023.

    Kao što rekoh davno, svi su oni isti, nema grama razlike između njih. Tko god ulazi u politiku, ulazi iz vlastitih interesa i ništa drugo.

  • Miške 25.08.2023.

    Tatica kao i Brajiša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare