To je to što me zanima!

Željka Markić se bori da lik iz Disney crtića ne bude lezbijka

Nadamo se kako Disney neće popustiti pred pritiskom. Ustanite u obranu braka. Tražite od Disneya da se Elsa zaljubi u princa iz bajke! Poruka je to organizacije CitizenGO
Vidi originalni članak

Nadamo se kako Disney neće popustiti pred pritiskom. Ustanite u obranu braka. Tražite od Disneya da se Elsa zaljubi u princa iz bajke!

Poruka je to organizacije CitizenGO koja je organizirala svjetsku peticiju kojom ne žele dopustiti da filmska kuća Disney pretvori kraljicu iz animiranog mjuzikla “Snježno kraljevstvo” u lezbijku.

Portal narod.hr Željke Markić prenio je njihov poziv. Hrvatski ogranak CitizenGO inače je imao već niz kampanja, od potpore ministru Hasanbegoviću, preko pisanja UN-u da poništi gay poštanske markice pa do akcije “Hod za život”.

- Razmislite o našoj djeci, ideja je zastrašujuća - poručuju za Elsu.

Navode da su LGBT lobiji već pokrenuli pritisak da kraljica Elsa postane lezbijka i u novom nastavku dobije djevojku.

Zbog toga jer su mediji prihvatili tu ideju kao izraz slobode i jednakosti ljubavi, oni su “udarili kontru”. Umjesto “dajmo Elsi djevojku”, oni su za “dajmo Elsi princa”. Smatraju da bi time Disney promicao ideju obiteljskih vrijednosti

Idi na 24sata

Komentari 954

  • strpimir 18.05.2016.

    nek zeljoslava predlozi nove karaktere za neki crtic i nek ode predloziti u Disney npr,,,,karakter dobrog i dragog svecenika koji voli ali jako voli djecu ,,,i divnu ogromnu casnu sestru tip zeljkica , nesto veliko bez smisla sa puno vremena na bacanje !

  • strpimir 18.05.2016.

    ha ha ha ha ha ha , zeljkica u borbi sa Disney ,,,,ha haha pa na kojim drogama je ova umisljena spodoba !

  • Slavonka52 18.05.2016.

    Ne dao Bog da ju vidim negdje u mraku. Umrla bih od straha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare