To je to što me zanima!

Željko Širić pobjedu Hrvatske nad Walesom 'slavio' u zatvoru

Od policije dozanjemo da je razlog Širićevu privođenju bilo drsko ponašanje prema policiji i alkohol. Prijavila ga je novinarka kojoj je istrgnuo mobitel iz ruke i bacio ga
Vidi originalni članak

Nedugo nakon pobjede Hrvatske nad Walesom, policija je iz VIP salona osječkog Gradskog vrta odvela Željka Širića, poznatog sportskog dužnosnika i nekadašnjeg nogometnog suca, i zadržala ga cijelu noć u zatvoru. 

Od glasnogovornika policije saznajemo da je razlog Širićevu privođenju bilo drsko ponašanje prema policiji i alkohol, a temelje za takav postupak našli su u dva članka (4. i 6.) dva zakona (Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakon o javnom redu i miru). 

Navodno se cijela priča zahuktala nakon što je jedna novinarka snimila Širića kako 'preko reda' ubacuje svoje prijatelje u VIP salon u kojem se uz tamburaše iz poznatog tamburaškog sastava Lyra slavila pobjeda Hrvatske nad Walesom. 

Širiću se tada, pričaju svjedoci, 'zamračilo', istrgnuo je novinarki mobitel iz ruke i bacio ga. Ona je cijeli slučaj prijavila policiji.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • japanokinez 17.10.2012.

    Ja razumijem da osoba može biti lijepa i zločesta, ali dragi Bože, ovaj em što je ružan, još je i zločest, pa gdje to ima???

  • nlukac11 17.10.2012.

    jedanputa gad i tat. zauvjek...

  • anonimac123 17.10.2012.

    pljujete po čovjeku sada... a kad je bio rat covijek je dao svoj doprinos i izvadio vam mnoge očeve iz sranja... ali pojma vi nemate... Pozdrav bratu Širiću, satniku! 204.trbr. HV

Komentiraj...
Vidi sve komentare