To je to što me zanima!

Željko Strize osuđen na šest mjeseci uvjetno zbog prijetnji

Prema obrazloženu presude, 23. svibnja 2008. Strizi je netko podmetnuo eksploziv pod auto. Poručio je članovima Anti Čudini i Ivicu Gagiću da skupe novac za auto
Vidi originalni članak

Željko Strize (41), nekadašnji šef kaštelanske Hvidre, uvjetno je osuđen je na Općinskom sudu u Splitu na šest mjeseci zatvora zbog pokušaja protupravne naplate, piše Slobodna Dalmacija. 

Rok kušnje mu je dvije godine. Prema obrazloženu presude, 23. svibnja 2008. Strizi je netko podmetnuo eksploziv pod Mercedes 320 cdi avangarde vrijedan 40 000 eura, a nikad nije otkriven počinitelj. Optuživao je njemu suprotstavljene struje u Hvidri, te je članovima Anti Čudini i Ivicu Gagiću preko posrednika poručio da za dva sata skupe novac  za štetu. Čudina ga je potom nazvao, a Strize mu je poručio:

"Slušaj majmune, ne zanima me tko je to napravio. Imate dva sata da skupite 20.000 eura". Čidina i Gagić su, navodno iz straha, Strizu prijavili policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nxeni 02.06.2012.

    ćamile ti nisi ni za zavod a za vrijeme rata si verojatno bio u jednoj od bojni preko granice.Još gore nisi ni znao nos obrisat pa ipak su tu ćamil. Mr.... kopil....balavo.

  • čamil 01.06.2012.

    Benac je zakon. Od njega je sve i počelo.

  • be yourself 01.06.2012.

    Ne razumijem zašto tim borcima država ne sreže penzije na 2.500 kn i kraj a ne svakih par dana da moramo pisati o nepravdi. Ionako ti likovi ne glasaju za SDP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare