To je to što me zanima!

Zeman: Integracija muslimana u Europi je gotovo nemoguća

Iskustvo zemalja zapadne Europe gdje postoje geta i zatvorena sela pokazuje da je uključivanje muslimana gotovo nemoguće, rekao je češki predsjednik Zeman
Vidi originalni članak

Češki predsjednik Miloš Zeman, poznat po protuimigrantskim stajalištima, izjavio je u nedjelju da je integracija muslimana u društvo u Europi gotovo nemoguća.

"Iskustvo zemalja zapadne Europe gdje postoje geta i zatvorena sela pokazuje da je uključivanje muslimana gotovo nemoguće", rekao je Zeman u video snimci objavljenoj na internet stranici visokotiražnog lista "Blesk".

"Pustimo ih da žive vlastitu kulturu u njihovoj zemlji i ne uvodimo ih u Europu, jer će se to završiti kao u Koelnu", dodao je, aludirajući na nasilje nad ženama na dočeku Nove godine u tom gradu.

On je zaključio da je integracija moguća sa sličnim kulturama i dodao da su se ukrajinska i vijetnamska zajednica uspjele uključiti u češko društvo.

Zeman (71),  lijevo orijentirani češki predsjednik, više se puta izjasnio protiv prihvata migranata u Europi.






Idi na 24sata

Komentari 38

  • antijugoslavencina 18.01.2016.

    OBJASNI TO GLUPIM JUGO-KOMUNJARAMA!

  • balkanas 17.01.2016.

    trebalo bi zatvoriti granice europe za sve izbjeglice iz sirije i ostalih zemalja a ove što su već došli deportirati u ameriku nek ih ona primi, pa zašto u europu mogu doći milioni muslimana a u ameriku nemogu, nema mi smisla jer je amerika puno bogatija i sa svojim proračunima državnim može primiti milione izbjeglica,koje sada troši na bombardovanje nek uloži i na zbrinjavanje tih ljudi jer su ih oni sa svojom politikom doveli do toga da moraju napustiti svoj dom

  • Zabar 17.01.2016.

    Ako neko želi muslimansku kulturu ,neka se odseli dole kod njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare