To je to što me zanima!

Žena (57) preselila na cestu i živi u ogromnoj hrpi smeća

Irene je zbog kompulzivnog poremećaja skupljanja stvari napunila svoj stan i preselila na ulicu. Mjesecima je skupljala smeće i 'uselila' u njega. Ne misli otići
Vidi originalni članak

Irene R. (57) živi u berlinskoj ulici Fraunhofer ispod hrpe smeća koju je gomilala tri mjeseca. Nekada je bila udana i imala dvoje djece, no nakon razvoda, djeca su ostala s ocem, a Irene je zbog opsesivno kompulzivnog poremećaja skupljanja pretrpala svoj stan i preselila se na ulicu. Živjela je na klupama u parkovima, a prije tri mjeseca počela je skupljati smeće na ulici i graditi si neobičan dom. Spava na kartonskim kutijama, a u posudama za cvijeće sadi si bilje. Sretna što je živa, još uvijek se zna nasmijati, piše Bild.

- Ja sam beskućnica, smrdim, ružna sam i debela - rekla je uz smiješak. Pomoć od socijalne službe ne želi jer ne voli kada joj se drugi miješaju u život. Ostat će živjeti u svom domu od smeća sve dok ju građani toleriraju. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • max_comentator 20.09.2011.

    aaaaaaaaaaa kako možeeeee jojjjjjjjjjjjjj zivjeti pod smećem fujjj.......bolje da je u šumu otišla kao onaj dječak s ocem na 5godina ..............ako kod mene dojde do kakve frke definitivno se sellim u šumu.Kad pogledam malo bolje i kod nas nažalost ima takvih slučajeva.....pa zar nitko nemože pomoći tim ljudima da dojdu sebi??????????????

  • patrolla 19.09.2011.

    bravo super ne trea da plati struju hhehehehe svasta hehehehe

  • sebastik9 18.09.2011.

    Još jedna alternativa riješenja stambenog pitanja.....:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare