To je to što me zanima!

Baka (75) izbacila naoružanog pljačkaša van i pozvala policiju

Nova Gradiška: Starijoj ženi je naoružani pljačkaš ušao u kuću i zatražio je novac. Ona ga je uhvatila za ruku u kojoj je držao pištolj, odgurnula ga i zaključala vrata
Vidi originalni članak

Istinsku hrabrost i odlučnost prilikom pokušaja pljačke iskazala je u ponedjeljak oko 11.30 sati 75-godišnja žena u svojoj obiteljskoj kući u Novoj Gradiški.

Na njezina vrata pozvonio je mlađi muškarac i rekao da je djelatnik HEP-a. U međuvremenu dok je starica otključavala ulazna vrata mladić, koji je prema kasnije datom opisu imao oko 18 godina, navukao je preko glave vunenu kapu s prorezima za oči i u staricu uperio pištolj te zatražio od nje sav novac iz kuće. 

Međutim, iako je u kući bila sama, žena se nije ni najmanje uplašila nego je maskiranog neznanca uhvatila za ruku u kojoj je držao pištolj, odgurnula ga s vrata van, zaključala kućna vrata i telefonom pozvala policiju!

Pljačkaš se dao u bijeg i policija za njim intenzivno traga. Radi se o mladiću vitke tjelesne građe, visokom 175 do 180 cm, smeđe uredno ošišane kose, glatkog lica, bez brade i brkova, smeđih očiju i odjevenog u smeđu kratku jaknu. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • mmbuje 15.01.2013.

    ne da baka nekom dripcu svoje, sto je stekla svojim radom... svaka cast

  • 15.01.2013.

    Kad bi djelatnici HEP-a, Plinare i ostalih službi imali SLUŽBENE ISKAZNICE koje bi pružili kroz vrata (preko lanca) da se identificiraju, bilo bi sigurno manje pokušaja lažnih predstavljanja i pljački na tu foru. Isto tako kad bi se uvela obveza prethodnog izvješćivanja građana da će se raditi neki radovi.

  • mgaspa19 15.01.2013.

    Gospodine ministre Ranko Ostojić...po kratkoj proceduri baku zaposliti za instruktora ili vođu smjene s duplo većim benificijama i svim ovlastima....i to je to...LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare