To je to što me zanima!

Čudo: Žena je preživjela nalet putničkog vlaka u Vinkovcima

Žena (37) je biciklom oko 5.30 sati prelazila prugu, a strojovođa je mislio da je vidjela da dolazi vlak. Teško je ozlijeđena, ali joj život nije u opasnosti
Vidi originalni članak

Kod željezničkog kolodvora u Vinkovcima jutros oko 5.30 sati putnički vlak je naletio na ženu (37) iz Nuštra. Žena je teško ozlijeđena, ali joj život nije u opasnosti. 

Ona je, kao i svakog dana krenula iz Nuštra biciklom na posao u Vinkovce. U Ulici Alojzija Stepinca u Vinkovcima obično prelazi željezničku prugu na dijelu koji je označen kao pješački prijelaz. To je učinila i ujutro, bilo je oko 5.30 sati, a na stanici je još uvijek vidjela putnički vlak koji je dolazio iz Županje. Vlak je stao na stanici, putnici su izašli i krenuo je. 

Žena iz Nuštra nije primijetila da je vlak krenuo prema njoj pa je biciklom pošla preko pješačkog. Strojovođa je, pak, vjerovao da žena neće prijeći prugu jer ga je vidjela. Nesporazum se pretvorio u nesreću. Vlak je naletio na ženu i srušio ju na tlo. Žena je zadobila teže ozlijede, ali joj život nije ugrožen. 

Imala je sreće što je vlak tek kretao iz stanice pa je išao sporo. Policija utvrđuje da li je u trenutku nesreće svoj bicikl gurala ili ga je vozila. Prevezena je u vinkovačku bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Antonelaaa 05.09.2012.

    samo nek bude dobro

  • ciceroni 05.09.2012.

    Nemojte ljudi tako, tko zna s kakvim se problemima žena nosi i o čemu je razmišljala. Samo za informaciju onima koji ne znaju , Nuštar je mjesto udaljeno par kilometara od Vinkovaca, a ulica Alojzija Stepinca je na izlazu iz Vinkovaca zapadno. Nije joj sigurno život lak kad je u rano jutro morala biciklom voziti najmanje 6-7 kilometara,možda da zaradi koju kunu.

  • nemamedoma 05.09.2012.

    jadna žena.. ali imala je sreće. svakom se to može dogoditi. imaš loš dan,zamisliš se na sekundu,još si u žurbi jer će te šef "izribat" ako zakasniš i bum.. glavno da je sve dobro prošlo. nadam se da strojovođa neće imati velike traume kao niti ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare