To je to što me zanima!

Ksenija je ujutro kupila vino, a popodne ubola supruga Mirka

Par iz podravskog Budančevica imao je problema s alkoholom, a tragediji je navodno predhodila svađa. Centar za socijalnu skrb je radi loših uvjeta paru oduzeo djecu. Ksenija je opet trudna, piše ePodravina
Vidi originalni članak

Ona je teški alkoholičar i kad pije je agresivna. Svađali su se i počela ga je napadati. U nekom trenutku je uzela nož i probola ga u srce. Njegov otac ga je pokušao obraniti, ali nije uspio, rekla nam je šokirana susjeda obitelji Topolovčan iz Budančevica, gdje se u ponedjeljak zbila tragedija.
 Događaj joj je prepričao Ivica Topolovčan (69), koji je te večeri svjedočio ubojstvu sina Mirka Topolovčana (39).

ISPOVIJEST POTRESENOG OCA: 'Ubio sam Boga u njoj kad sam vidio nož. Ali, već ga je ubola'

Kako nam je rekla susjeda, Mirkova supruga Ksenija (30) to je jutro u lokalnom dućanu kupila vino. Sve je bilo u redu do navečer, kad su se počeli svađati. U trenutku ljutnje Ksenija je otišla u kuhinju, uzela nož i ubola ga u srce. Njegov otac Ivica pokušao ga je obraniti te je uzeo plastičnu cijev i počeo je udarati.


- Ubio sam valjda Boga u njoj - rekao je kasnije Ivica. Nažalost, bilo je prekasno. Mirko je na putu do bolnice podlegao ozljedama.
- Ivica je tek oko tri ujutro doznao da mu je sin umro. Još je u šoku, jedva priča - govori nam susjeda. Ksenija se inače kod njih preselila prije nekoliko godina. Svi su nam potvrdili kako ju je Mirko jako volio.


- Znala je nestajati po nekoliko dana pa bi se opet pojavila i on ju je uvijek primio natrag. Radila je po lokalnim kafićima kao konobarica, tako su se upoznali. Otkad se preselila, svađe za njih su bile svakodnevica. Policija im je stalno bila u dvorištu - prepričavaju nam susjedi. I te večeri policija je Kseniji izmjerila 2,68 promila alkohola u krvi.

UMRO OD OZLJEDA Kod Đurđevca: Posvađali se pa je nožem ubola supruga (39)

Iako nisu sigurni što je bio točno uzrok svađe, susjedi pričaju za sve je kriv daljinski upravljač i TV program. Ivica je godinama radio u Zavodu za mirovinsko osiguranje i svi troje su živjeli od njegove penzije. Mirko je nakon završene gimnazije nekoliko godina radio u Zagrebu, prije nego što se vratio natrag u obiteljsku kuću, gdje je izrađivao plastenike.


- On je bio predobar dečko. Znamo ga odmalena i pomogao je svakome tko ga je zamolio. Znam da je i on imao problema s alkoholom, ali ni približno kao ona. Jednostavno nije mogla preživjeti dan bez alkohola - objašnjavaju susjedi. Dodaje kako su institucije u ovom slučaju zakazale.


- Bili su kod njih i socijalna služba i policija. Oboje su bili na liječenju. Pričao mi je Ivica da su Kseniju puštali da se šeće gradom dok je bila na liječenju. Nije ni čudno da se nisu izliječili - govori nam susjeda. Zajedno imaju dvoje djece. Dečka od dvije godine i curicu koja nema ni godinu dana. Radi neadekvatnih uvjeta za život i njihovih problema s alkoholom centar za socijalnu skrb im je oduzeo djecu, piše ePodravina. Na telefon smo dobili i Ivicu koji nam je kratko rekao kako je još u šoku i nije u stanju pričati o tome.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • danunedelji 03.12.2018.

    U celoj prici najvise ce ispastati deca. Pijandure

  • cimerrr 11.04.2018.

    Osuditi će je na desetak godina,pa će poništavati suđenja i to postupno smanjiti na 3 do 4 godine zatvora. Zbog dobrog vladanja izaći će za 2 godine. Već viđeno u sličnim ubojstvima Magaša u Zadru i Đorđevića u Pločama,čak je Magaš dobio od supruge nož u leđa,ali sud je presudio samoobrana.

  • okar 11.04.2018.

    Životinje alkoholičarske,nisu razmišljali što če djeca,ne ne krivim ja majku jer je tome uzrok njezin muž ,smrad ,u kakvo je stanje doveo tu ženu. Prigorje,zagorje svi su isti,,bježite ženske od takvih jer nečete nikada ništa imati vi i vaša djeca,jedino batine,nasilje i alkohol i platu če vam zapiti,njegovo je samo njegovo a vaše je sa kojom on gospodari .

Komentiraj...
Vidi sve komentare