To je to što me zanima!

Žena koju je prije 34 godine spasio policajac Mile: 'Otmica mi je obilježila djetinjstvo...'

Umirovljeni policajac Mile Domazet iz Makarske bio je na dužnosti kada su mu javili da je u Splitu nestala beba. On je u restoranu čuo plač bebe i ugledao ženu koja se skrivala u kuhinji
Vidi originalni članak

Za događaj sam saznala od svojih roditelja. Oboje su sada pokojni, jako mladi su umrli. Tata je umro s 50 od leukemije, a mama s 48 od raka maternice, ispričala je Branka T. (34) za Index. Nju je prije 34 godine policajac Mile Domazet spasio u Makarskoj. 

ČEKALA JE AUTOBUS Uhitili su muškarca (41) koji je u njemačkom Mainhardu čekićem napao Laru (16) iz Garešnice

Branka je dakle bila ukradena beba, a pronašao ju je u gostionici Kuvajt gdje ju je presvlačila jedna žena. Nju su priveli zbog vrijeđanja službene osobe, a ona je uvjeravala policiju da je beba njena te da ju je rodila na carski rez. Naknadno je saznao da je bila riječ o ukradenoj bebi.

- Roditelji su mi zatim ukratko rekli da su me ukrali ispred dućana prehrambenih proizvoda na Pazaru i da sam sretno pronađena u Makarskoj. Rekli su mi da je žena za svoje postupke odgovarala na sudu i da nije bila zdrava osoba - ispričala je za Index te otkrila da je žena bila poznanica njene majke.

Branka je otkrila da je Mileta pronašla na Facebooku te da su popričali i zaplakali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve ovo me je jako potreslo kad sam pročitala. Tresla sam se. Kada me policajac nazvao, oboje smo plakali. Rekla sam da ne znam što da mu kažem osim da se zahvalim. Ja sam znala da me netko našao, ali nisam znala tko. 'Sreća da su me našli', mislila sam - poručila je i dodala kako joj je otmica obilježila život.

Za 24sata svoju priču ispričao je i Mile. Otkrio je kako je reagirao kada su se čuli telefonski.

- Tek što je javnost saznala za moju priču zazvonio je mobitel. Ona sa jedne, a ja sa druge strane. Javila se riječima kako je ona ona mala ukradena beba. U grlu je glas zastao i meni i njoj. Suze su nam navrle na oči. Samo da smo se nas dvoje pronašli - zadovoljno će Mile kojem se nemjerljiva sreća i sada osjeti u glasu. Otkrio je da žena sada sa svojih dvoje djece živi u Getu. Majka i otac su joj umrli.

NEVJEROJATAN SUSRET Policajac Mile spasio bebu prije 34 godine, napokon će se sresti: 'Halo, ja sam ukradena beba'

- Rekla je da nema nikoga. Rekao sam joj: "Ma, kako nemaš nikoga? Imaš mene, sve će biti dobro." Saznao sam i da je život nije mazio. Za koji dan ćemo se i fizički sresti. Sretan sam, ne mogu vam kazati koliko. Uz moje dvoje djece i troje unučadi našao sam i nju - sretno će Mile. Uvjeren je da će skorašnji susret biti pun emocija te da će u njemu uživati i on i mlada žena, a njegove će unuke dobiti napokon i nastavak svoje omiljene priče o izgubljenoj pa pronađenoj bebi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ka222 13.10.2022.

    Super za svaku pohvalu al prije 34 god. nije bila policija nego milicija , to ne umanjuje dobro djelo

  • rebecaQQ 13.10.2022.

    dobro djelo/ljudskost/ima prednost nad svim postojecim problemima,postoji obitelj kojoj je sin ukraden prije 40 ak godina,jos zive u nadi,agoniji.....pronaci ukradeno dijete je nesto o cemu treba pisati,govoriti...iz svega se moze nesto korisno,poucno izvuci....neku sitnu/ali kobnu/gresku ne ponoviti

  • 13.10.2022.

    Bravo ,milicajac Mile!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare