To je to što me zanima!

Žena naručila njegovo ubojstvo pa je lažirao smrt da je uhvati

Maria ‘Lulu’ Sosa (43) ponudila je nešto više od 12.000 kuna izvjesnom Gustavu da je spoji s ubojicom i 'riješi' muža. No nije znala da su Gustavo i Ramon stari znanci...
Vidi originalni članak

Ramon Sosa, 50-godišnjak iz Teksasa, neugodno se iznenadio kad je 2015. od poznanika saznao da ga vlastita žena želi ubiti. Vlasnik teretane suprugu je upoznao 2007. i ludo se zaljubio, no ona mu osjećaje, očito, nije uzvratila. Maria ‘Lulu’ Sosa (43) ponudila je nešto više od 12.000 kuna izvjesnom Gustavu da je spoji s ubojicom i 'riješi' muža. No nije znala da su Gustavo i Ramon stari znanci.

- Kad me nazvao i rekao da se moramo naći jer me netko želi ubiti mislio sam da se šali - ispričao je Ramon za The Sun. Ali njegova odabranica bila je smrtno ozbiljna. 

- Gustavo mi je rekao da je ozbiljnost svojih namjera pokazala formiravši oblik pištolja prstima i prislonivši ruku na glavu - dodao je. 

Ramon i Gustavo odlučili su je uloviti uz pomoć FBI-ja i policije. Ozvučili su Gustava i on je snimio sastanak s Mariom na kojem se pravio da poznaje dvojicu ubojica. Policija je zatim smislila odličan plan. Maskirali su Ramona da izgleda kao da je ubijen i fotografije pokazali naručiteljici ubojstva. 

Policija je Ramonu maskirala lice da izgleda kao da je upucan u sljepoočnicu, a iskopali su i plitki grob u kojem su ga slikali kako bi prevara bila što uvjerljivija. Jedan od detektiva našao se s Marijom glumeći ubojicu i pokazao joj slike na što se ona, navodno, počela smijati. 

Maria 'Lola' Sosa, inače je iz Meksika i zelenu kartu za boravak u SAD-u dobila je nakon udaje. Više se ne mora brinuti da će je deportirati jer će u američkom zatvoru provesti idućih 20 godina.


 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dalibor0704 11.11.2017.

    Službeni naziv u USA je "Smith & Wesson divorce"

  • Matija Đumlija Hrošć 09.11.2017.

    što ti je pravosuđe tamo i za planiranje ubojstva dobiješ 20 godina a kod nas ubiješ par ljudi i dalje si slobodan

  • MOC JE U ZNANJU 09.11.2017.

    Ko drugome jamu kopa sam u nju upada .

Komentiraj...
Vidi sve komentare