To je to što me zanima!

Žena pilota Titana prapraunuka je Isadora i Ide Straus. Bogatog para koji je poginuo na Titanicu

Wendy Rush je pra-praunuka Isadora Strausa i Ide Straus. Oni su bili suosnivač robne kuće Macy's te među najbogatijim ljudima na Titanicovu transatlantskom putovanju
Vidi originalni članak

Supruga Stocktona Rusha, izvršnog direktora OceanGatea koji je bio za kormilom podmornice Titanic kada je nestala u nedjelju, rođakinja je dvoje bogatih putnika koji su umrli u brodolomu Titanika 1912. godine.

POGLEDAJTE VIDEO

Wendy Rush je pra-praunuka Isadora Strausa i Ide Straus. Oni su bili suosnivač robne kuće Macy's te među najbogatijim ljudima na Titanicovu transatlantskom putovanju.

IZ MINUTE U MINUTU Tvrtka OceanGate priopćila: Svi putnici u podmornici su umrli...

Nakon što je brod udario u santu leda, njih dvoje su stajali ruku pod ruku. Tako je u hit filmu 'Titanic' iz 1997. godine prikazan stariji par koji se drži jedno za drugo u krevetu dok voda raste oko njih, izvijestio je Times.

 

Podsjetimo, petero turista krenulo je u avanturu koja ih je trebala odvesti do olupine Titanica i podmornica se dobro držala. A onda joj se izgubio svaki trag. Bilo je to u nedjelju. Zalihe kisika dovoljne su za četiri dana, što znači da je srijeda kritični dan u kojem ih trebaju pronaći. Nejasno je zašto je podmornica nestala. Podmorničari i iskusni ronioci pretpostavljaju da se zaplela o sajle na Titanicu. Posadu čine izvršni direktor Oceangatea Stockton Rush, britanski milijarder Hamish Harding, pakistanski biznismen Shahzada Dawood i njegov sin Suleman te francuski istraživač Henry Nargeolet.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bojan501 22.06.2023.

    ja sam praprapraunuk nekoga,siguran sam.odkuda izvlačite takve gluposti

  • rebekaQQ 22.06.2023.

    kako ste to sracunali,a ne mozete ih locirati

  • Smik 22.06.2023.

    Čestitam na dugom životu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare