To je to što me zanima!

Žena položila vozački iz 960. puta! 'Pokušali smo joj reći da odustane, ali stalno se vraćala'

Cha Sa-soon potrošila je 11.000 funti i 15 godina života kako bi položila vozački ispit. Naposljetku je uspjela, iz 960. puta, a osim nje, vrlo sretan je bio i njezin instruktor
Vidi originalni članak

Žena iz Južne Koreje Cha Sa-soon postala je viralni hit kada je otkriveno koliko je uporno polagala vozački ispit. Kako piše Daily Mail, Cha je na polaganje ispita potrošila čak 11.000 funti, a naposljetku je uspjela dobiti svoju dozvolu - iz 960. puta, nakon 15 godina. 

Prvi put je Cha polagala pismeni ispit 2005. godine, no nije bila uspješna i položila ga je tek iz 860. puta. I jednom kada je to uspjela položiti, krenula je na praktični ispit koji je također bio izazov za nju. 

NEMA POLOŽEN ISPIT Nesavjesnog vozača (52) više puta uhvatili bez vozačke dozvole, oduzeli mu automobil

Nije odustajala ni od toga i naposljetku je uspjela, nakon 15 godina. Kako javlja Daily Mail, Cha je bila vrlo uporna u tome da dobije vozačku dozvolu, a nakon svega je odahnuo i njezin instruktor. 

- Kad je napokon položila, svi smo je krenuli grliti, kupili smo joj i cvijeće. Osjećamo se kao da je veliki teret pao s naših leđa! Nitko od nas nije se usudio joj reći da odustane, bila je jako uporna - rekao je. 

STOLJEĆE STAR PROPIS Švedski tinejdžeri već s 15 mogu voziti Porcshee i BMW-e: Brzina ne smije prelaziti 30 km na sat

Cha je dobila i poklon od Hyundaija, novi automobil! 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kiekie 27.03.2023.

    Poznavala sam jednu njoj sličnu!

  • toby 27.03.2023.

    Da većina baba ne polaže u garaži nebi nikad položile

  • kormilar 27.03.2023.

    Utvrdila je znanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare