To je to što me zanima!

Žena propala kroz strop Tower centra u Rijeci: U bolnici je...

Nešto joj je ispalo između pokretnih stepenica, a ona je to htjela dohvatiti. Nakon što je preskočila ogradu stala je na tanku podlogu koja je pukla i propala je kat ispod
Vidi originalni članak

Jedna žena ozlijeđena je u srijedu u Rijeci nakon što je u Tower Centru propala kroz strop nešto poslije 14 sati. 

Iz centra su rekli da je nepoznata ženska osoba pokušala dohvatiti predmet koji je pao između pokretnih stepenica. A da bi ga dohvatila trebala je preskočiti zaštitnu ogradu. Zakoračila je na pregradu od karton gipsa, koja nije namijenjena za hodanje, te propala kat niže kroz spušteni strop. 

Odmah po događaju je osoblje centra pozvalo hitnu pomoć i policiju te pružilo unesrećenoj prvu pomoć. 

- Oko 14:30 od centra 112 sati dobili smo dojavu da je ženska osoba propala kroz strop trgovačkog centra. Policija i hitna odmah su došli. Ženu su prevezli na KBC Sušak. Još se ne zna kakve su njene ozljede. Očevid još traje - rekli su iz policije za Dnevnik.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 29.08.2019.

    da je ona sve to znala, sigurno nebi pala...

  • Prva Proleterska 22.08.2019.

    Vozaću se je na nadvožnjaku AC visokom 60m pokvario auto. Pozvao je hčer , da dođe po njega . Hćer došla iz suprotnoga pravca , stala i htjela doći do oca. Preskoćila je ogradu i pala sa iste visine u ambis , te ostala na mjestu. I između nadvožnjaja AC NEMA ništa !!!!!!!!!!!!

  • rekonstrukcija 21.08.2019.

    iskerno rečeno, malo glupa gradnja tog međuprostora samo od kartona i gipsa. Šta da se u Tower-u nešto opasni desi (požar, eksplozija i sl.) i nastane stampedo? U takvoj frci ljudi bježe gdje god ima slobodnog prostora, a znamo da ga na stepenicama baš i nema, mnogi bi probali pobječi baš tuda... i eto još veće nesreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare