To je to što me zanima!

Spašavala supruga i - poginula: Sin je bio ispred i gledao požar

U kući zagrebačkom Kozari putu noćas je izbio požar. Unutra su bili muž i žena, a njihov sin (29) izvana je sve promatrao. Iako je žena prvo uspjela izaći van, u kuću se vratila da spasi teško pokretnog muža...
Vidi originalni članak

Žena je poginula, a muškarac ozlijeđen u požaru kuće u Zagrebu, na adresi IV Kozari put 169. Poziv u pomoć policija i vatrogasci dobili su jutros oko 2,40 sati. Vatrogasci su stigli brzo, ali su se do kuće vrlo teško probili jer se nalazi u uskoj uličici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad su stigli razbili su prozor da dim izađe van. U kuću su bili žena (64) i muškarac (75). Njihov 29-godišnji sin stajao je ispred kuće i promatrao požar. Susjedi su čuli zapomaganje i pozive u pomoć. 

BUKTINJA U ZAGREBU Žena poginula u požaru: 'Želim vjerovati da je to bila nesreća'

Iako je žena prvo izašla iz kuće, nakon nekoliko trenutaka vratila se kako bi spasila teško pokretnog muža koji je ležao u krevetu no nije uspjela.

Kad su ušli u kuću, vatrogasci su prvo izvukli muškarca koji je još davao znakove života. Hitna ga je prevezla u bolnicu, a kako neslužbeno doznajemo, nalazi se u kritičnom stanju. Njegova supruga preminula je na putu do bolnice, najvjerojatnije zbog pretjeranog udisanja dima. 

Nakon što je policija obavila razgovor sa sinom, smjestili su ga, kako neslužbeno doznajemo, na odjel psihijatrije. 

Kuća i šupa na adresi IV Kozari put 169 dosad su gorjele već nekoliko puta. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Sego1991 11.10.2018.

    Svi bi vi junaci na tipkovnici spašavali i ulijetali u vatru tu na 24 sata.A kad bi osjetili da vam pluća gore i da nemožeš udahnuti ni jednom od dima i da se boriš za zrak 99% bi se okrenulo i gledalo .Sve junaci sa i terneta

  • IvkaDizdarević 11.10.2018.

    A sto bi pomogao kad ih je on vjerojatno i zapalio...opet.

  • zgbzagreb 10.10.2018.

    Da vam nije dozvoljena bespravna gradnja bez legalnih prikljucaka struje i vode, sada ne bi gorili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare