To je to što me zanima!

Djevojku (16) je ubio susjed? Upao u kuću, nasrnuo na majku

Policija je potvrdila da je djevojka pronađena mrtva u Malom Lošinju. U petak ujutro javili su da sumnjaju da se radi o ubojstvu. Istražuju slučaj...
Vidi originalni članak

Policijska uprava primorsko-goranska nam je potvrdila da istražuju slučaj sumnjive smrti. 

Šesnestogodišnja djevojka je umrla u Malom Lošinju, a u petak ujutro javili su da sumnjaju da se radi o ubojstvu. 

Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica.

- Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca - kazali su u tajništvu škole za N1, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

Neslužbeno doznajemo da je susjed upao u kuću kad se djevojčica spremala za školu. Njena majka je u tom trenutku ispijala kavu. Muškarac je nasrnuo na ženu, a djevojčica je stala u obranu majke kad ju je muškarac ubo nožem.

U tijeku je policijski očevid, a policija provodi kriminalističko istraživanje nad više ljudi.

Iz PU doznajemo kako je u prostorije policijske postaje Mali Lošinj doveden muškarac na obavijesni razgovor. Za sada nije osumnjičen za ubojstvo niti je uhićen, ali se pretpostavlja da ima saznanja o kaznenom djelu.

Uskoro opširnije...

 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • 14.02.2020.

    I sad kad kazes smrtna kazna.. ili dozivotni teski rad.. jave se razno razne udruge i mudraci

  • 14.02.2020.

    Ma presudio bi ja i njemu , nebi me spriječio nitko živ. Po našem sudstvu možda će dobiti koju godinu dvije zatvora , a mlade djevojčice koja još nije pravo ni živjela nema.

  • Fenix7 14.02.2020.

    "Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je tijekom konferencije za medije da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula. Dizdar je kazao da policija najvjerojatnije jednog mogućeg počinitelja ima u policijskoj postaji, dok se za drugim traga.". Kakvih smo se sve vijesti o ovome načitali, da čovjek ne povjeruje... Sad su navodno i dvojica... Te se jedan došao obračunati s bivšom partnericom koja nema veze sa stradalom, te na hodniku, te se ispijala kavica (na hodniku?), dajte se dogovorite više.... Ovo nije za čitati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare