To je to što me zanima!

Žene su poginule na isti dan, u istoj ulici, i od istog tramvaja

Sarajevo: Tramvaj broj 502 je 30. studenog prošle godine udario mlađu ženu u Ulici Bulevar Meše Selimovića. Podlegla je ozljedama. Sada je stradala starija žena
Vidi originalni članak

Građani Sarajeva su tramvaj broj 502 koji prometuje u tom gradu nazvali "ukletim" zbog dvije prometne nesreće koje su bile na isti dan - 30. studenog, dvije godine za redom. 

Tramvaj broj 502 je prošle godine 30. studenog udario mlađu ženu u Ulici Bulevar Meše Selimovića. Žena je podlegla ozljedama. 

Godinu kasnije tramvaj je usmrtio stariju ženu u istoj ulici. 

Smrt dvije žene postale su glavna tema na gotovo svim društvenim mrežama, javlja Fokus.ba. Policija pak istražuje nesreću, a kažu kako traže pomoć građana kako bi utvrdili identitet starije žene preminule 30. studenog ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • faith11 03.12.2013.

    da je cudno, cudno je...al vjerujem da je samo slucajnost..

  • user_46331 03.12.2013.

    Nije ukleti tramvaj, takva im je sudbina

  • Putschi 03.12.2013.

    Kad sam prije cetrdesetak godina poceo vozit auto , desilo bi se tu i tamo da mi neka kokos iznenada pretrci ispred vozila i zaglavi pod kotacima . Danas sam primjetio da po nasim selima nema manje kokosi nego prije , ali da vise ne trckaraju preko ceste kao nekad nego lijepo i disciplinirano " kljuckaju uz cestu ! Naravno da ova faza prilagodjavanja na saobracaj kod ljudi zahtjeva mnogo vise vremena , s obzirom da imaju u glavi vecu " prazninu " nego kokosi , jer im glava u vecini slucajeva sluzi da bi im na njoj rasla kosa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare