To je to što me zanima!

Ženi pozlilo na trajektu: Nisu stigli na Hvar, vratili se u Split

Starija gospođa već je prije ukrcaja ležala u kolima Hitne pomoći u kojima je i ušla na trajekt, a petnaestak minuta nakon isplovljavanja, ženi je bilo naglo pozlilo
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja drama na trajektu Tin Ujević koji je iz Splita isplovio u 14.30 za Stari Grad na Hvaru. 

Starija gospođa već je prije ukrcaja ležala u kolima Hitne pomoći u kojima je i ušla na trajekt, a petnaestak minuta nakon isplovljavanja, ženi je naglo pozlilo. 

- Liječnička ekipa koja je pratila gospođu odlučila je da je riskantno u takvom stanju tri sata putovati do Hvara pa je kapetan okrenuo trajekt i odvezao se nazad u Split - rekao je Ante Mrvica iz Jadrolinije. 

U međuvremenu je Hitna pomoć uspjela doći u splitsku luku kako  bi gospođu dočekali odmah po uplovljavanju. Nakon dvadesetak minuta Tin Ujević uplovio je u  luku gdje je liječnička ekipa dočekala i odvezla bolesnu staricu u splitsku bolnicu.


Idi na 24sata

Komentari 65

  • pero_ 05.08.2014.

    Prenapuhan naslov. Na putnickim brodovima i trajektima svako malo nekome pozli jer prevoze ljude razne zivotne dobi i raznih med stanja. Ovaj put je procjenjeno da je putnika bolje vratiti u Split nego proslijediti na Hvar. Rijec je o ne bas svakodnevnom ali u biti rutinskom postupku.

  • kristijan kc 05.08.2014.

    Pa i meni je neki dan oizlilo na camcu

  • jožek2 05.08.2014.

    Netko je u ovom slučaju pogrješio bolesna gospođa nije trebala biti ukrcana na trajekt već ostati ili u bolnici ili na hitnoj dok se ne oporavi a onda kud treba, ovako su maltertirani i putnici i posada zbog nečije nebrigei i nemarnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare