To je to što me zanima!

Ženin ljubavnik pred vratima mu ostavio pijetla bez glave?

Solinjanin J.S. (45) je prijetio smrću ženi i njenom ljubavniku. Nedavno su i njemu zaprijetili preko telefona, a prije dva dana je 'dobio' i mrtvu životinju
Vidi originalni članak

Obezglavljeni pijetao bez nogu ostavljen je u ponedjeljak u 23.30 sati pred vratima J.S. (45) u Solinu. Policija istražuje tko stoji iza toga, a sumnja se na D.Č. (48), mesara  iz Stare Gradiške, s kojim odnedavno živi J.S.-ova supruga D.S. (40).

- Bio sam  u kući i taman oko 23 sati izašao vani te ugledao mrtvog pijetla. Bacio sam ga vani iz zgrade pa su ga pojele mačke. Nisam se uopće prepao, no, nisam želio da mrtvu životinju ispred vrata vidi moj maloljetni sin koji je bio sa mnom u stanu, ispričao je J.S. koji je obezglavljenu pticu doživio kao bizarnu prijetnju. Prije oko mjesec dana, kazao je, supruga je odlučila napustiti njega i troje djece. Preko SMS poruka na TV kanalu na kojem se vrte narodnjački hitovi povezala se i zbližila s D.Č. Prije dva tjedna J.S. ih je zatekao u jednom solinskom kafiću te nakon svađe, navodno priprijetio smrću D.Č.-u. Njegove prijetnje D.Č. nije preozbiljno shvatio, pa je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira. No, i njemu je priprijećeno par dana kasnije.

- Bio sam za Sve svete  na selu, a netko me nazvao na mobitel i poručio da će taj iz Gradiške s mojom ženom živjeti u Solinu, a ja da se selim u Njemačku. Da će mi polomiti i ruke i noge! Ne znam puno o tom liku, vidio sam ga svega dva puta, kazao je J.S. Oba muškarca su poznata policiji od prije. Među ostalim, J.S. po nedozvoljenom držanju oružja, a D.Č. po krađama i nanošenju teških tjelesnih ozljeda. Istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • renata36 12.11.2010.

    e javore javore.....da si bio dobar muž nebi dragica otišla mome tati...20 godina te trpila....da je bilo koja druga bila ostavila bi te istog trena.....a dragica nije svoju djecu napustila....ti si ju otjerao....isto tako moj otac nije nikoga napustio.....neznaš s kim imaš posla.....i samo da znaš jako su lijep par dragica i moj tajo....i btv...nisu bili uopće u solinu taj dan kad ti je taj pjetao bio pred vratima bili su kod mene u slavoniji.... renata čović iz stare gradiške....

  • ruza 10.11.2010.

    da joj je bio fin nebi zena ni trazila drugog, sta se previ zrtva sada

  • MirjanaStrize 10.11.2010.

    a koja tuka.to nije majke ni vidilo.koja fuksa......

Komentiraj...
Vidi sve komentare