To je to što me zanima!

Ženu (58) je u polju prignječio motokultivator te je poginula

Žena je upravljala motokultivatorom. Na manjem usponu je izgubila kontrolu nad strojem, koji se prevrnuo i prignječio je. Iz policije kažu kako je na mjestu poginula
Vidi originalni članak

Žena D.V. (58) vozila je motokultivator u ponedjeljak  oko 18 sati u polju Mazinka kod Zemunika Donjeg u Zadarskoj županiji. Zalijevala je povrće. Čim je završila krenula je kući. Prelazeći "frezom" s izoranog polja na neobrađenu ledinu, motokultivator je proklizao na manjem usponu i prevrnuo se. Pao je na vozačicu i prignječio je. 

Na mjestu je umrla je od posljedica nagnječenja unutarnjih organa na mjestu događaja.

Ovo je drugo stradavanje od radnog stroja u sezonskim radovima u polju u zadarskoj okolici.  Na sličan način život je izgubio 69-godišnjak iz Zatona u svibnju. Na zemljanom brdašcu motokultivator je izgubio stabilnost, prevrnuo se i ubio vlasnika.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • braca bez gaca 09.07.2013.

    da je ostao koji muški "komšija" mozda do ovoga ne bi doslo.

  • pougarac007 09.07.2013.

    gluplji komentar vec dugo nisam procitao.ovo kad bi javnost znala sta sve zene mogu....pa covjece nisu zene neka egzoticna vrsta,okreni se malo i pogledaj oko sebe.javnost i je sastavljena od zena.a jeboteeeeeeee pa ne mogu vjerovati.covjece pa di ti zivis?a najgluplje je ovo u 21 stoljecu.ajd ajd obrisi ovaj komentar jer je stvarno glup.

  • mudrica x 09.07.2013.

    ovo je dokaz da su žene zastupljene u svim poslovima i da nisu diskriminirane.Laka joj bila Hrvatska zemlja i počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare