To je to što me zanima!

Ženu (79) pojele mačke nakon što je umrla od koronavirusa: Pronašli je nakon tri mjeseca

Pronašli su je tri mjeseca nakon što je umrla, pretpostavlja se od koronavirusa. Njenih sedam mačaka hranilo se njome, a tek dvije su preživjele. Ovakvih slučajeva u svijetu je više
Vidi originalni članak

Madridska policija u Fuencarralu je pronašla raspadajuće tijelo Clare Ines Tobon (79) koju su mačke djelomično pojele. Pretpostavlja se da umrla još prije tri mjeseca od koronavirusa, piše Daily Mail.

Jedna od susjeda pozvala je policiju i vatrogasce zbog jakog mirisa i velikog broja muha koji je dopirao iz stana.

Vatrogasci su preko prozora ušli u stan i pronašli mrtvu ženu. Pet od sedam mačaka je uginulo. Dvije preživjele mačke odvedene su u centar za spašavanje životinja.

To nije jedini slučaj da su kućni ljubimci pojeli svoje vlasnike nakon što su umrli. U rujnu 2019., također u Madriru, pas je pojeo dio svog vlasnika (56) koji je umro od raka limfe i tako u stanu ležao oko mjesec dana.

Navodi se kako mrtvac nije imao mesa na nogama. Susjeda je prijavila nesnosan smrad koji je pripisala mrtvom štakoru. Pas je preživio te su ga također odveli u centar za spašavanje životinja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.06.2021.

    Kakva propaganda.A kako to da nitko još nije objasnio kako ove sezone nije zabilježena gripa? Ono,peremo ruke češće pa gripe nema.Jel Vi stvarno mislite ak imate fakultete da su ostali ljudi debili?

  • prokurator 02.06.2021.

    zaključak: nije pametno imati 7 mačaka u stanu, kako god se okrene.

  • ispravaknavoda 02.06.2021.

    Pa sigurno je umrla od korone ko i svi koji su umrli u ovih 15 mjeseci. Od drugog se više ni ne umire... koji ste vi plačenici!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare