To je to što me zanima!

Zet uvodi novu liniju u centru grada od Praške do kolodvora

Autobusi linije 611 polazit će s turističkog autobusnog stajališta na Glavnom kolodvoru, odnosno sa stajališta kod meteorološkog stupa na Zrinjevcu, a zaustavljat će se i na stajalištu Zrinjevac u smjeru Praške
Vidi originalni članak

U Zagrebu će u utorak, 2. lipnja u promet biti puštena nova izvanredna autobusna linija 611 Glavni kolodvor - Praška ulica, priopćeno je u ponedjeljak iz ZET-a. 

U ZET-u kažu da će na liniju biti raspoređen minibus koji će radnim danom, subotom i nedjeljom kretati svakih 20 minuta.

Autobusi linije 611 polazit će s turističkog autobusnog stajališta na Glavnom kolodvoru, odnosno sa stajališta kod meteorološkog stupa na Zrinjevcu, a zaustavljat će se i na tramvajskom stajalištu Zrinjevac u smjeru Praške ulice.

Trasa linije bit će: Glavni kolodvor (turističko stajalište) - Ulica Grgura Ninskog - Haulikova ulica - Ulica Antuna Mihanovića - Trg Ante Starčevića - Trg kralja Tomislava - Zrinjevac (meteorološki stup).

Također, Zrinjevac (meteorološki stup) - Trg Josipa Jurja Strossmayera - Trg kralja Tomislava - Ulica Grgura Ninskog - Glavni kolodvor (turističko stajalište), ističe u priopćenju Služba za odnose s javnošću ZET-a. (bt)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nori 🖖 03.06.2020.

    To prođeš pješice za 5 minuta

  • 01.06.2020.

    a vidi onaj kip gore, zoomiraj pa vidi kakva krila taj ima!

  • Hiroo_Onoda 01.06.2020.

    Vratite nam konjski tramvaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare