To je to što me zanima!

'Žigosana' djevojka u ustaškoj majici, otac kaže: 'Slučajno je'

Djevojka (15) kojoj je u Zadru školski kolega upaljačem na ruci utisnuo slovo 'U', na svojem je Facebook profilu prethodno objavila sliku u majici s ustaškim simbolima. Njen tata kaže da je vjerojatno nije znala što nosi.
Vidi originalni članak

Na Facebook profilu djevojke (15) koju je u srijedu u Zadru školski kolega doslovno žigosao i na ruci joj upaljačem utisnuo slovo 'U' donedavno je stajala naslovna fotografija djevojke u majici s ustaškim znakovljem. Djevojka na fotografiji pozira ispred ogledala u majici s grbom gdje je prvi kvadratić bijele boje. 

- Prvi puta to čujem. Ako je i nosila takvu majicu, vjerojatno je slučajno. Vjerojatno ni sama nije znala što nosi - rekao nam je djevojčin otac.

Djevojka je fotografiju ubrzo maknula s društvene mreže.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, policija istražuje i Facebook profil djevojke, zbog fotografije na kojoj nosi majicu s ustaškim znakovljem.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • 12.02.2019.

    to uopste nije ustaska majica-koji neznate citati podjite u prvi razred osnovne skole i obucite majice sa naslovom-snobovi U akciji

  • tonkica_palonkica 10.02.2019.

    jesu vam teme moji novinari, uozbiljite se i prestanite maltretirati srednjoskolskim klincima sve nas samo mi nije jasno kako takve bedastoce uopce dodju u novine, ozbiljnih problema se nitko ne dotice

  • crazy mind 09.02.2019.

    najvekse ustase u hrvata su dva kineza i ovi siptari :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare