To je to što me zanima!

Odbili prijedlog: Zlata Đurđević nije dobila potporu u Saboru

Za imenovanje Zlate Đurđević glasalo je 37, sudržanih je bilo 5 , a protiv 81. Glasalo je 123 zastupnika...
Vidi originalni članak

Sabor je danas glasao o raspravljenim točkama među kojima i o prijedlogu predsjednika RH Zorana Milanovića da se za predsjednicu Vrhovnog suda imenuje Zlata Đurđević.

POSLALA OTVORENO PISMO Đurđević: 'Svoju sam priliku iskoristila, potez je na drugima'

Za imenovanje Zlate Đurđević glasalo je 37, sudržanih je bilo 5 , a protiv 81. Glasalo je 123 zastupnika. Podsjetimo, Zlata Đurđević, poslala je noćas otvoreno pismo u kojemu se osvrnula na postupak izbora predsjednika Vrhovnog suda i činjenicu da je upravo nju kandidirao predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović. Dotaknula se i kritika koje su na njen račun iznošene u javnosti proteklih mjeseci, kao i rasprave u Saboru

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 26.06.2021.

    Vidi vidi sto crveni kmeri udaraju minuse Nesamo vladajuci vec i pola oporbe glasalo protiv lexperkovicke Ma partija prizna samo svoje misljenje,da je tako pitajte vodju partije ( pjevaca)

  • cenzuravirus 25.06.2021.

    Imala je "dobre"preporuke,otac puk.tzv.jna,ujak krajiški odmetnik i odabranica slučajnog.

  • 25.06.2021.

    Nije problem Zlata. Problem je u političkoj korupciji te žetončićima, kao i u političkoj neodgovornosti i osobnim interesima. Nepotizam, politička trgovina, obmana građana ... odlika je mnogih visokopozicioniranih političara i njihovih jataka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare