To je to što me zanima!

Zlatna liga Plenkijevih uhljeba: Lansirao ih je na sjajne pozicije

NOVI EXPRESS Premijer Plenković se i u Vladi, ali i u stranci, okruživao ljudima koji nemaju svoju političku težinu nego su potpuno podređeni stranačkom i državnom vladaru
Vidi originalni članak

Da se malo razumijemo. Kakav je tko - nema toga. Da mi je ne znam što u životu, da će mi diktirati ritam što ćemo raditi, tko će biti u Vladi a tko ne. Ne postoji taj akter, “grmio” je nedavno premijer Andrej Plenković dok je radio posljednju rekonstrukciju Vlade. I doista, ministre bira sam, ali prema već uhodanom ključu - da su lojalni i da za sve odgovaraju njemu te ne smiju baš samostalno odlučivati. Zbog toga u nastavku donosimo ljude koji su u vrhu države isključivo zbog milosti premijera Plenkovića. Samo su njemu dužni te su mu potpuno lojalni. Bez njega bi ostali u regionalnim uredima ili na zabačenim diplomatskim pozicijama. No sad su postali Plenkovićeva odana mreža u državi, ali i, što je njemu važnije - u HDZ-u. To su ljudi koji nemaju elementarnu težinu, a na kongresu vladajuće stranke pokazali su se najodaniji Plenkovićevi ljudi, koji će u ime svog vladara premrežiti cijelu stranku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • max2017 13.06.2022.

    prvobitna zajednica ameba..........

  • 12.06.2022.

    Bilo bi potpuno nebitno da nisu na vlasti. Sa ovima se, kao država sigurno nećemo pomaknuti jedan milimetar prema civilizaciji.

  • rondonja 12.06.2022.

    Curi mi ljigavost iz telefona dok čitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare