To je to što me zanima!

Zloglasni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer još uvijek je živ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zvicera se nedavno povezivalo s atentatom na crnogorskog državljanina Gorana Vlaovića koji je ubijen na Pagu hicem u potiljak iz neposredne blizine
Vidi originalni članak

U mafijaškoj sačekuši likvidiran je muškarac s nadimkom 'Jai' u bijelom autu, objavili su mediji u Panami. U regiji je odjeknula vijest da je Radoje Zvicer teško ranjen, a pojedini mediji su objavili da je ubijen. No, ipak je potvrđeno da se ne radi o Zviceru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz identifikaciju i fizičku provjeru, policija je dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami, već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije objavljen.

Za Kurir je sve komentirao i odvjetnik obitelji Zvicer te negirao da je Radoje ubijen.

ZLOGLASNA KRIMI SKUPINA Srpski mediji: U Panami ubijen Zvicer, šef kavačkog klana?

- Čovjek sa nadimkom „Jai“, star između 40 i 45 godina, ubijen je iz vatrenog oružja u petak popodne, dok je polako vozio kroz Veradon - objavljuje jedan lokalni panamski portal.

NARKOBOSS NA METI Misterij pucnjave u Panami: Tko je Zvicer, šef kriminalaca koji su navodno mljeli ljude u ćevape

Podsjećamo, Zvicera se nedavno povezivalo s atentatom na crnogorskog državljanina Gorana Vlaovića koji je ubijen na Pagu hicem u potiljak iz neposredne blizine. Mediji iz Crne Gore navode kako je prema prvim informacijama iza ubojstva vođa 'kavačkog klana' Radoje Zvicer. On je za ubojstvo platio navodno 50.000 eura, prenosi Kurir.

OPREČNE INFORMACIJE Je li Radoje Zvicer žrtva atentata u Panami? Odvjetnik tvrdi: Vozač je ubijen iz pištolja

Ranije su srpski mediji pisali kako je Zvicer svoje neprijatelje 'pretvarao' u ćevape kojima je hranio pse. Optužuju ga da je to meso i sam jeo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • TamnoCrni 02.10.2022.

    Nemoj te pisati gluposti dok niste 100% sigurni kao sto smo vidjeli u slucaju gripe zvane korona...

  • camargue 02.10.2022.

    Bilo bi dobro da se prije plasiranja gluposti malo pričekati pa javnosti iznese točna informacija. Svi mediji su se odmah po atentata raspisali kako je Zvicer ubijen, a sad je najednom živ. Pouzdani ste jako kao izvor informiranja.....

  • sljastrava 02.10.2022.

    Šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare