To je to što me zanima!

Zmajlović će davati poticaje za obnavljanje fasada, stolarije...

Subvencijama Fonda za zaštitu okoliša želi potaknuti ljude da ulaganjem smanje režije. Ujedno je predstavio projekte vezane uz energetsku učinkovitost
Vidi originalni članak

Poticaji se kreću do 80 posto ovisno u kojem području se nalaze objekti. U ožujku očekujte natječaje za povećanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama, najavio je ministar Mihael Zmajlović. Subvencijama Fonda za zaštitu okoliša želi potaknuti ljude da ulaganjem smanje režije. Ujedno je predstavio projekte vezane uz energetsku učinkovitost na koje će do 2016. utrošiti 100 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • tarantula636 10.02.2015.

    dok dobijem poticaj od njega ode i moja kosa u pić mać

  • IvanPavao 09.02.2015.

    ...bit će love al za podobne ...zmajlović ima prakse ..poštenjačina

  • bajica1009 08.02.2015.

    Zašto treba ukiniti Županije pa od uspostave županije na mjestima sjede jedni te isti ljudi koji rade "svoje poslove" i nisu u stanju prenijeti pravodobno i cjelovitu informaciju za bilo kakovu izmjenu već uzimaju agencije da to rade umjesto njih, pa ako ovi to znaju raditi dajte njima a njih na biro i molim lijepo. Primjer Direktor CTR-a godinama poduzetnik županije nakon tri godine HDZ ga stavi na listu za gradonačelnika a njegovu tvrtku preuzmu ili pripišu županiji sve ostaje po starom a oni su uglavnom menađeri koji nisu napravili u dvije godine ništa osim slikanja po županiji uz župana, volim HDZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare