To je to što me zanima!

Znak NATO-a se na panou HV-a pretvorio u svastiku

General Drago Lovrić nije primjetio kakve se slike prikazuju na prezentaciji. U jednom se trenutku znak NATO-a počeo pretvarati u svastiku
Vidi originalni članak

General Drago Lovrić, hrvatski vojni izaslanik pri NATO-u, u subotu je na Hrvatskom vojnom učilištu održao power point prezentaciju "Suvremene vojne operacije i nove sposobnosti vojnika". Slušalo ga je oko 200 stranih diplomata, pripadnika Oružanih snaga i vojnih izaslanika. Lovrić nije primjetio kakve se slike prikazuju na panou. U jednom se trenutku znak NATO-a počeo pretvarati u svastiku. Svjedoci tvrde kako "preobrazbu" znaka nije primjetio nitko od prisutnih. Na kraju prezentacije pripadnici Vojne policije Lovriću su ispričali što se zbilo. General Lovrić svastiku je opravdao kao "posljedicu zaostalih virusnih inficiranja NATO-va znakovlja". General je svoje mišljenje prenio i ministru obrane, načelniku glavnog stožera i Uredu predsjednika. Znak NATO-a navodno su skinuli s interneta, a kako tvrde, haker ga je zarazio virusom te stavio ograničenje da se znak počne pretvarati u svastiku nakon početka prezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JAX 18.10.2009.

    haha koja bruka

  • Cooleech 18.10.2009.

    "..hacker zarazio virusom..bla, bla.." - koji seljober. Ako je nastala promjena samo na toj datoteci, ne može bit virus u pitanju i nikakvo hackiranje već (pre)uređivanje .pps-a. Vjerovatno nisu ni obraćali pozornost, prilikom kreiranja prezentacije, kakvu su sliku skinuli.

  • 1Broj 18.10.2009.

    @ drug kardelj..............Svastika je vrsta kriza s obje precke jednakih duljina (horizontalna dimanzija je jednaka vertikalnoj) s dodanim \"rukama\" na sve cetiri strane kriza, koje oblikuju kvadrat s upisanim krizem kojem \"fale\" cetiri polovice stranice. \"Ruke\" mogu biti orijentirane u smjeru kazaljke na satu i u suprotnom smjeru. Hinduizam dodaje tocku u svaki kvadrant.......................inace taj simbol je simbol srece i blagostanja a ne simbol zla kako ga mnogi smatraju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare