To je to što me zanima!

Znate li tko je ona? Opljačkala dvije poslovnice za otkup zlata

Zagreb: Sumnja se da je žena poslovnice opljačkala uz prijetnju vatrenim oružjem i suzavcem. Ima između 45 i 50 godina, visine oko 175 cm i jače je tjelesne građe
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznate razbojnice, te moli građane za pomoć. 

Sumnja se da je žena uz prijetnju vatrenim oružjem i suzavcem opljačkala dvije poslovnice plemenitih metala, i to 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz.

Žena je starosti između 45 i 50 godina, visoka 170-175 centimetara i jače je tjelesne građe. Ima crvenu kosu do ramena, ali najvjerojatnije je riječ o periki, priopćila je policija

Tijekom pljački nosila je dioptrijske naočale, a nosila je krem, odnosno crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata. Također, imala je i manji crni kišobran, te veću žensku torbu.

Svi koji imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi policiji se mogu javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebačka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Laik rečenica 13.03.2014.

    vesna pusic

  • IgorŽivić 13.03.2014.

    100 % sam siguran da kocka i da je se moze naci na nekom aparatu kako vrti igre... hahahahaha!!!

  • rođo101 13.03.2014.

    neka nek ih pljačka i oni su opljačkali cijelu hrvatsku!oni su uz pomoć ove lopovske države otkupili od naroda u bescijenje kako se ono kaže obiteljsko srebro čitaj zlato.

Komentiraj...
Vidi sve komentare