To je to što me zanima!

Tražila je smjenu pa sjednicu Vlade: Stigla je lavina reakcija

Premijer je predsjednici poručio da na sjednicu dođe s prijedlozima. Prvo mu je poručila da bi trebao dati ostavku, a onda, pismom, znatno ublažila svoju retoriku
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je poslao u ponedjeljak pismo predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. U pismu je pozdravio namjeru predsjednice da predloži Vladi održavanje sjednice. Pri tome smatra kako je 'važno da predsjednica pripremi neke konkretne prijedloge'. Odgovor nije morao dugo čekati. Smo nekoliko sati kasnije iz Ureda predsjednika su dali konkretan prijedlog. Kolinda Grabar Kitarović je preko glasnogovornika između ostalog poručila da kako je "došla do zaključka kako je najkonkretniji prijedlog za izlazak RH iz krize - ostavka predsjednika Vlade RH".  

- Ukoliko predsjednik Vlade RH ne uvaži taj konkretan prijedlog, predsjednica od njega očekuje konkretne prijedloge, način provedbe i procjenu financijskih učinaka tih prijedloga i rješenja za izlazak zemlje iz krize, što je ustavna obveza Vlade, a ne predsjednice RH - poručili su s Pantovčaka. 

Idi na 24sata

Komentari 1113

  • popipop 24.02.2015.

    šteta što u prvom odgovoru ipak nije poslala taj svoj recept za blagostanje stoke sitnog zuba

  • ben hur panonius 24.02.2015.

    hahahhaaaaaaa..međunarodni tajnik HDZa nisam znao za tu funkciju u nizu izmišljenih,taj se sigurno naradi s obzirom koliko je međunarodnih naroda..o Bože ne napuštaj moj narod čestit i vrijedan..

  • Slusaj mene radi kako znas 24.02.2015.

    Ggggggggggg

Komentiraj...
Vidi sve komentare