To je to što me zanima!

Zoran Milanović Boži Petrovu ponudio premijersku fotelju

U pismu koje je objavljeno na internetskim stranicama SDP-a šef te stranke Zoran Milanović čelniku Mosta Boži Petrovu ponudio je da bude predsjednik nove Vlade
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u srijedu je poslao pismo u sjedište Mosta u kojemu Boži Petrovu nudi premijersku poziciju u Vladi. Tekst pisma objavljen je na internetskim stranicama SDP-a. 

Milanović u dopisu ističe kako je u obraćanju javnosti u utorak izrazio stav da uvjet suradnje s Mostom nije mjesto mandatara. 

Isto tako, izrazio sam spremnost razgovora o Boži Petrovu, čelniku MOST-a kao budućem mandataru. Pri tome, otvoreni smo za suradnju i sa svim drugim strankama i izabranim saborskim zastupnicima uz uvjete koje smo u javnosti već nekoliko puta iznosili.

Ti uvjeti su da se svi partneri u tom procesu trebaju zahvaliti na suradnji članovima, te posebno obnašateljima određenih javnih funkcija koji imaju pravomoćne optužnice za teža kaznena djela. Također, nismo spremni surađivati sa strankama i zastupnicima koji u svojim programima ili kroz javno djelovanje na bilo koji način potiču rasnu, vjersku i drugu vrstu netrpeljivosti te na bilo koji način dovode u pitanje prava manjina u hrvatskom društvu - stoji u dopisu SDP-a. 

Također poziva na nastavak razgovora o formiranju saborske većine i nove hrvatske Vlade. 

- S obzirom na potrebu ubrzanja cijelog procesa predloženi nastavak razgovora, odnosno sastanak s predstavnicima MOST-a spremni smo održati u što kraćem roku - stoji u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 690

  • Voltaire_ 17.12.2015.

    Za premijera samo drug domoljub ? Karamarko, nikakvi MOST - ovi ili nedaj Boze Zoran ...hahahaha :)

  • Voltaire_ 17.12.2015.

    Gospodinem vitezu Milanovicu !! Ne ponasate se nimalo u duhu Krscanstva - Katolicki !! Zar sa tom izjavom zelite da drug Karamarko dobije srcani ili mozdani ????? Da ga nosite na dusi , sramota :))

  • Budni 17.12.2015.

    On nema kome sta dijeliti ili nuditi! Pa nije država privata prćija! Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare