To je to što me zanima!

Zoran Milanović ne "silazi" s naslovnica medija u Srbiji

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Kasnije je rekao da je Srbiju kritizirao jer rade štetu hrvatskim braniteljima
Vidi originalni članak

Skoro svi mediji u Srbiji objavili su na naslovnicama izdanja od petka izjave Zorana Milanovića

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Milanović je kasnije novinarima rekao kako zna da su ga branitelji snimali, a branitelji tvrde da ga nisu oni snimali već da ej to napravio sam SDP. Milanović je u četvrtak govorio na predizbornom skupu Narodne koalicije u Zadru. Osvrnuo se i na svoje izjave o Srbiji.


- HDZ je četiri godine protiv mene osobno i protiv nas sijao mržnju. Sad su evoluirali, ne rade više to. Sada me napadaju jer kritiziram Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića. Kritizirao sam Nikolića i Vučića jer rade štetu Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima. Ne možemo zaboraviti HDZ-u kako su šurovali s drugima da naškode vlastitoj zemlji - rekao je Milanović. 

Izetbegović: S Milanovićem više neću razgovarati

Izjave šefa SDP-a osudili su i u BiH za koju je Zoran Mianović rekao da "nije država" i "da se u BiH nema s kim razgovarati". "Oslobođenje" je prenijelo izjavu predsjedavatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

"Izjavio je (Milanović) da u BiH nema s kim razgovarati. Što se mene tiče ubuduće i nema", poručio je Izetbegović dodajući kako se Milanović "svojom prepotencijom i arogancijom odlično uklapa u balkanski milje".

Ocijenio je kako je Milanović političar koji ne pazi ni što govori niti što radi jer da je drugačije "ne bi doveo hrvatsku ekonomiju i odnose unutar hrvatske nacije u depresivno stanje".

Predsjedništvo BiH ipak na Milanovićeve izjave neće reagirati jer mu ne žele na taj način davati na značaju, potvrdio je Izetbegović.

Idi na 24sata

Komentari 640

  • CROATIAN FIGHTER 27.08.2016.

    OLUJA samo može biti jača jer eto svjedoci smo da je bila preslaba !

  • hrci 27.08.2016.

    Milanovićevo glumetanje domoljuba a sve u svrhu da pridobije glasove desničara i dobije na izborima. Nadam se da u svom planu neće uspjeti.

  • jozabroz 26.08.2016.

    jasno je ko dan da je snimanje razgovora naruceno iz sdp-a ,nije to nista novo ni prvi slucaj,, sjetite se sastanka kotromanovic milanovic i onaj bivsi iz mosta,,kako su sdp-ovi reporteri snimali iz susjedne zgrade gdje su se "slucajno" nasli ko i "slucajno" stan kotromanovica nije imao zavjese,,ma kog vi folirate partijski glumci i neradnici??

Komentiraj...
Vidi sve komentare