Obavijesti

News

Komentari 640

Zoran Milanović ne "silazi" s naslovnica medija u Srbiji

Zoran Milanović ne "silazi" s naslovnica medija u Srbiji
1

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Kasnije je rekao da je Srbiju kritizirao jer rade štetu hrvatskim braniteljima

VIDEO

Skoro svi mediji u Srbiji objavili su na naslovnicama izdanja od petka izjave Zorana Milanovića

01 SRB.indd

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Milanović je kasnije novinarima rekao kako zna da su ga branitelji snimali, a branitelji tvrde da ga nisu oni snimali već da ej to napravio sam SDP. Milanović je u četvrtak govorio na predizbornom skupu Narodne koalicije u Zadru. Osvrnuo se i na svoje izjave o Srbiji.


- HDZ je četiri godine protiv mene osobno i protiv nas sijao mržnju. Sad su evoluirali, ne rade više to. Sada me napadaju jer kritiziram Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića. Kritizirao sam Nikolića i Vučića jer rade štetu Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima. Ne možemo zaboraviti HDZ-u kako su šurovali s drugima da naškode vlastitoj zemlji - rekao je Milanović. 

Izetbegović: S Milanovićem više neću razgovarati

Izjave šefa SDP-a osudili su i u BiH za koju je Zoran Mianović rekao da "nije država" i "da se u BiH nema s kim razgovarati". "Oslobođenje" je prenijelo izjavu predsjedavatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

"Izjavio je (Milanović) da u BiH nema s kim razgovarati. Što se mene tiče ubuduće i nema", poručio je Izetbegović dodajući kako se Milanović "svojom prepotencijom i arogancijom odlično uklapa u balkanski milje".

Ocijenio je kako je Milanović političar koji ne pazi ni što govori niti što radi jer da je drugačije "ne bi doveo hrvatsku ekonomiju i odnose unutar hrvatske nacije u depresivno stanje".

Predsjedništvo BiH ipak na Milanovićeve izjave neće reagirati jer mu ne žele na taj način davati na značaju, potvrdio je Izetbegović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 640
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)