To je to što me zanima!

Zorana je pomagala Mirni u poplavi: 'I danas sam u šoku i tresem se, bila je to strašna noć'

Mirna Mrčela izvukla je muškarca iz automobila koji je zapeo u Miramarskoj ulici tijekom poplave. Tražila je djevojku Zoranu, koja joj je pomagala u tim trenucima. Zorana je za 24sata ispričala da je još u šoku...
Vidi originalni članak

Mirna Mrčela (29), koja je u olujnoj zagrebačkoj noći spasila od utapanja Josipa Šimića (43), na društvenim mrežama tražila je i pronašla djevojku Zoranu, koja joj je pomogla da spase Josipa, koji je zaglavio u podvožnjaku u Miramarskoj ulici u petak za vrijeme poplave. 

POGLEDAJTE VIDEO: Heroina Mirna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U razgovoru za 24sata Zorana je ispričala kako je još uvijek u šoku zbog poplave.

- I danas sam u šoku. Još se tresem. Morala sam otputovati izvan Zagreba da se smirim. Bila je to strašna noć i sama sam zamalo upala u tu vodu. Vidljivost je tamo jako slaba. Pogotovo tada u noći u uz kišu koja je lijevala. Zaustavila sam se tik pred vodom. Izašla sam iz auta i vidjela kako dolazi drugi. Mahala sam rukama i galamila da su me valjda čuli u radijusu od dva kilometra. Stani, nemoj, ali on je ipak prošao. Kad je ušao u vodu je stao, ali bilo je kasno. Voda je povukla auto u dubinu - opisala je Zorana situaciju.

Mirna je Zorani rekla da ide po muškarca koji je bio zarobljen u automobilu, a ona neka pripazi što se događa i pričuva pse, koje je Mirna šetala u trenutku kad je došlo do poplave.

VIDEO: SPASILA GA NA MIRAMARSKOJ Josip i Mirna susreli se nakon drame: ‘Skočila si u bujicu bez razmišljanja, beskrajno ti hvala’

- Otišla sam samo u auto po deku da ih mogu poslije zaogrnuti. Gledala sam samo što se događa. Izvukla je njegovu protezu, a onda i njega. Na sreću su ubrzo u svega par minuta došli vatrogasci koji su ga onda izvukli. To mi je bio adrenalin. Trese me i danas - govori Zorana.

Zorana je preko prijatelja saznala da je Mirna traži kako bi joj se zahvalila. 

- Prijatelj me zvao jučer navečer i rekao da se javim Mirni, odmah sam joj se javila. Vidit ćemo se kad se vratim u Zagreb. Sad prvo moram doći k sebi od tog svog šoka. Pohvalila bih vatrogasce da su bili pravi heroji. Svatko bi trebao učiniti ono što je Mirna - zaključuje. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ivanvladoci 27.07.2020.

    Jedna Radmila je sa balkona obližnje zgrade po nezapamčenom pljusku, bespoštedno i sva mokra do kože snimala i navigavale ove dvije heroine, ne mareći dali će se prehladiti ili možda navući koronu, A NITKO NI DA JU SPOMENE Samo zato što je manjina (srpkinja) i nije kći vrhovnog sudca. Ovo je fašističku tvorevina u kojoj se mrze manjine (srbi) Upitno je dali bi kći vrhovnog sudca Rvacke uskočila u hladnu i nabujalu Miramarsku da je u autu bio Milorad.

  • ivanvladoci 27.07.2020.

    Prekrasne i nesebično žene, kakvih na celim svetu nema, pa ni u Srbiji. Večno zahvalni obožavatelji, pogotovo vlasnici kućnih ljubimaca, koji su dirnuti gestom i pothvatom jedne od nas ŠETAČICE pasa bez obzira na vremenske uslove i poplave. TO MOGU SAMO POSEBNE OSOBE SA KARAKTEROM, upravo kao zorama iz ove priče. Kako se uopće zove utopljrnik

  • Drug_Bartol 26.07.2020.

    Imenjakinja je hrvatskog predsjednika i to najboljeg u povijesti!! Onda znamo da je postena i dobrog srca!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare