To je to što me zanima!

Zračnica slučajno opalila i ranila djevojčicu (7) u nogu

Otac Zoran G. je sinu (10), misleći da je prazna, dao pušku da je odloži uz zid. Pušku je prislonio, ali je kliznula, pala i opalila. Pogodila ju je u nogu
Vidi originalni članak

Djevojčica (7) iz Vinalića kod Sinja lakše je ozlijeđena u nedjelju poslijepodne. U bedro ju je pogodio metak iz zračne puške. Zoran G., umirovljeni branitelj, vježbao je gađanje. Supruga ga je pozvala da joj pomogne, a on je pušku dodao sinu (10) da je odloži uz zid.
- Mali je pušku prislonio uz zid kuće, ali je kliznula, pala i opalila - kaže Zoran. Baka, u čijem je krilu sjedila curica, nije odmah shvatila što se dogodilo. Zoran je odvezao kćer u kninsku bolnicu. Snimka je pokazala da se metak zario centimetar duboko u meso. Liječnici su ga pokušali izvaditi, no na kraju su odustali. Pričekat će desetak dana da vide hoće li ga organizam sam izbaciti, pa onda razmišljati o operaciji. Roditelji su kćer odveli na pregled i u KBC Split. Splitski doktori složili su se s kninskim kolegama.
- Znam da su ovakvi događaji pod povećalom javnosti, ali ovo je stvarno bio nesretan događaj koji je srećom dobro završio - rekao je otac Zoran.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pichlyk 05.10.2009.

    dobro je da nije u glavu

  • teddy bear 05.10.2009.

    takvim roditeljima treba oduzeti dijete! zar nisu vise naucili da oruzje ne drze blizu djece iz mnogobrojnih primjera koji se desavaju na ovim prostorima.

  • Pando 05.10.2009.

    To je moj tata! hahaahahahahahhhah

Komentiraj...
Vidi sve komentare