To je to što me zanima!

Zrakoplov kasnio dva sata jer se aktivirao tobogan

Član posade na aerodromu u Rijeci provjeravao je da li je sva prtljaga ukrcana. Otvorio je vrata aviona i slučajno aktivirao tobogan za evakuaciju
Vidi originalni članak

Avion je trebao poletjeti za Zagreb. Netko od članova posade išao je provjeravati da li je sva prtljaga ukrcana. No, neoprezno su otvorili vrata i tako aktivirali tobogan za spašavanje, priča očevidac koji je avion Croatie Airlines fotografirao u srijedu oko 15.30 u zračnoj luci u Rijeci. Svi putnici morali su izaći iz zrakoplova koji je iz Londona, preko Rijeke letio za Zagreb. Avion je zbog toga kasnio u Zagreb oko dva i pol sata.
- Član naše posade nehotice je aktivirao tobogan za evakuaciju prilikom provjere ukrcaja prtljage, pa je zbog toga avion sa kašnjenjem sletio u Zagreb. Ispričavamo se svim putnicima leta 491 zbog ovoga događaja - rekla je Ana Ćulumović iz Croatie.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Vittela 30.05.2008.

    Nista cudno, sa ovom c.a. uvijek nesto,uvijek neki problemi, kod mene nije bio ni jedan let da sam mirna i zadovoljna dosla kuci..

  • naranča 30.05.2008.

    Bilo bi stvarno smiješno da nije žalosno sve u vezi Croatia Airlinesa. Ponašaju se kao nekakva low budget kompanija (na letovima od Dubrovnika do Zagreba ne nude niti sendvič...katasrofa!!!), dok istodobno karta od Dubrovnika do Zagreba košta ni manje ni više nego 1100 kn! Jadni ljudi koji su se našli u ovom avionu sigurno nisu ni sok dobili!!!

  • splico_kralj 30.05.2008.

    a sinko crni da tobogan sa kin se oni sale...ovo je sranje mogli su ljud poginit sta da se uvuka u propeler i tako to i onda komplikacije i eksplozija pa okrive teroriste i ovo ono.... ova 24sata stvarno svakava sranja objavljuju koga briga za tobogan u avijonu ... jebote led

Komentiraj...
Vidi sve komentare