To je to što me zanima!

Panika u avionu vlade Srbije: Zbog kvara morali hitno sletjeti

Zrakoplov LearJet u kojem je bio premijer Mirko Cvetković hitno se morao vratiti u Beograd 15 minuta nakon polijetanja. Krenuo je prema Sofiji. Sigurno su sletjeli
Vidi originalni članak

Zrakoplov vlade Srbije skoro se srušio na letu iz Beograda za Sofiju, piše Blic. Premijer Mirko Cvetković je u četvrtak ujutro krenuo prema Sofiji, no zrakoplov se zbog kvara nakon 15 minuta hitno morao vratiti u Beograd. 

Vladin zrakoplov Learjet i prije je imao problema. Na letu za Prag srpska delegacija morala je sletjeti u Karlove Vary zbog poteškoća sa uređajima za slijetanje po magli. 

Press navodi da je Delta htjela ponuditi Cvetkoviću drugi avion, ali se od toga odustalo, jer je on odmah nakon hitnog slijetanja otišao u vladu. Iz vlade Srbije priopćili su da je premijer sigurno sletio.

Cvetković se u Sofiji trebao sastati s bugarskim kolegom Bojkom Borisovim te su zajedno trebali otvoriti hipermarket Tempo. U Sofiju je sa suradnicima čarter letom otputovao i predsjednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin. Njihov je zrakoplov bez poteškoća sletio u sofijsku zračnu luku. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • analč 02.12.2010.

    naša vlada nema takvih problema. zato se jaca i vozika svuda s njime. ona ide u osijek sa vladinim zrakoplovom a njezin vozač službenim autom da ju tamo može voziti. kao da u osijeku nema adekvatno vozilo za nju. uostalom, zabranila bi relacije avionom unutar zemlje. nek ide sa svojim službenim autom koji je ionako svuda prati.

  • TITTO 02.12.2010.

    . ..MADE IN CAJ-CAJ-CCAJ"KA iZ NOVOGA SADA-AMANN. .."RIBARAC"D.D. ..

  • tratuljonac 02.12.2010.

    kak nas nece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare