To je to što me zanima!

Žrtve Alena Rizvanovića dobit će 5,8 milijuna eura odštete

Žrtvama će biti isplaćeno ukupno 5,8 milijuna eura dok će 1,2 milijuna otići u svrhu sanacije materijalne štete nastale kad se napadač autom zaletio na trg u Grazu
Vidi originalni članak

Žrtve Alena Rizvanovića, državljanina BiH koji je prije nešto više od mejsec dana u Grazu automobilom ubio troje, a ozlijedio 36 ljudi, dobit će odštetu, javljaju austrijski mediji. 

Žrtvama i njihovim obiteljima bit će isplaćeno ukupno 5,8 milijuna eura dok će 1,2 milijuna otići u svrhu sanacije materijalne štete nastale kad se Alen automobilom zaletio na prepun gradski trg u Grazu, a zatim iz njega izašao i počeo ljudi nasumično napadati nožem.

Gradska uprava Graza pokrenula je i humanitarnu akciju za žrtve u sklopu koje je dosad prikupljeno više od 100.000 eura donacija. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Gvendalina- RUža 21.07.2015.

    I taj zapad svašta prima, što nije otišao u Islamske zemlje,,,,,,,,

  • pravda78 21.07.2015.

    Kao prvo on je Austrijski drzavljanin jer je sa 3 i po godine dosao u Austriju a tu je i u skolu isao i zivio..Kao drugo da je vehabija ne bih ubio namjerno drugog muslimana.On je psihicki poremecena osoba.A oni koji ne znaju o cemu pisu nek se prvo informiraju...

  • dark27 21.07.2015.

    i tad je pitanje...ako bi bilo par lipa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare