To je to što me zanima!

Zubak izgubio spor protiv RH vrijedan 200 milijuna $

Trgovac oružjem Zvonko Zubak tužio je RH zbog neisplate raketnog sustava S-300. Spor je izgubio pa mora platiti milijun kuna sudskih troškova
Vidi originalni članak

Zvonko Zubak, trgovac oružjem, izgubio je u petak spor kojim od države traži 200 milijuna dolara i kamate za raketni sustav. Dijelove sustava S-300 Zubak  je Hrvatskoj isporučio još 1996. godine, a kako tvrdi, država mu ga nikad nije platila. Zubak je spor izgubio jer je tek 2002. godine odlučio tužiti državu, pa je slučaj otišao u zastaru. Sudac Andrej Abramović odbio je i Zubakov zahtjev da mu vrate 46 dijelova raketnog sustava, koje je predao Hrvatskoj. Trgovac oružjem mora platiti i milijun kuna sudskih troškova.
- Ovo je tipična hrvatska priča. Žalit ćemo se, a slučaj će završiti u međunarodnim vodama. Oružje Zubaku ne žele vratiti jer su ga prodali velikoj sili - rekao je Zubakov odvjetnik Silvije Degen.

Idi na 24sata

Komentari 244

  • bukica 11.02.2008.

    A.dmi.ne poklopi se jastukom po glavi, kaj tu uopće delaš?

  • bukica 11.02.2008.

    Admine, imaš dobra pravila za brisanje. Odakle si ti čovječe??? Tu puštaš kre te na da j...buc..ka rulju a mene brišeš. Još jednom kulturnije.. I ovo je država kada takva profiterska g.o.vna.d može njome brisati rit. Bilo bi vrijeme da se lijepa nam naša očisti od toga s.me.ća. Ajde narode...digni glas...tuži svoju lijepu zbog gubitka najmilijih po ratištima i krvi koja se prolila. Zubaku s.me.će odu.rno, zar te sramota nije dotepenče!

  • bukica 11.02.2008.

    Jednom i ne tako davno Zubak i klapa njemu sličnih (u nastavku Govnad) busala se u prsa i frcala od \"domoljublja\". Nama su od kuće pobjegli na ratišta očevi, sinovi, muževi, ljubavnici itd. (vjerovatno nisu imali pametnijeg posla) ili su se osjećali manjim muškarcima pored Govnadi i njihovog silnog kapitala (naravno sumnjjivog porijekla). Danas tolike obitelji od države traže odštetu zbog svojih najmilijih koje su izgubili na ratištima, umjesto da se osvrnu na plemenitu gospodu Govnad i budu sretni da su i oni dali udio u obrani. Zubaku stid te može biti bijedo profiterska. A i država nam jaka kada svaki šonjo može brisat onu stvar sa njome..umjesto da se napokon očistimo od sve ove doteple gamadi koja samo gleda kako da pokrade

Komentiraj...
Vidi sve komentare