To je to što me zanima!

Župan je tužio dožupana za klevetu, ovaj nije došao na sud

Župan je svoga zamjenika tužio za klevetu, jer ga je prije više od mjesec dana u medijima optužio za kriminal u dodjeli koncesija. Ročište je trebalo biti danas
Vidi originalni članak

Zadarski dožupan Stanko Zrilić u ponedjeljak nije došao na Općinski sud u Zadru, iako je uredno pozvan na ročište zbog tužbe njegova šefa, župana Stipe Zrilića. Župan je svoga zamjenika tužio za klevetu, jer ga je prije više od mjesec dana u medijima optužio za kriminal u dodjeli koncesija. Tada je izjavljivao, kako je protiv župana podnio i prijavu DORH-u. Budući da nije došao na prvo ročište, sudac Domagoj Kurobasa, suđenje je prekinuo i nastavak odgodio za najmanje 15 dana. 

U tom roku tužitelj, župan Zrilić, mora nadopuniti tužbu s više osobnih podataka o tuženom zamjeniku Zriliću, jer će je će sud u suprotnome odbaciti. Iako u sudnici nije bilo dožupana, sudac je svejedno pitao je li tužitelj spreman na mirenje. - Za sada ne odustajemo od tužbe, jer budući da optuženi nije došao, ne znamo kakav je njegov stav po tom pitanju, odgovorio je sucu županov odvjetnik Zrinko Zrilić, prezimenjak župana i njegova zamjenika. Župan Stipe Zrilić po izlasku iz sudnice nije htio ništa izjavljivati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MLADEN_5 30.04.2012.

    U svakom vicu ,pola istine.

  • vidum 30.04.2012.

    Ne mogu se oteti dojmu da bi ovaj zadarski dožupan bio izvrstan dodatak Kerumu ili Bandiću.

  • japanokinez 30.04.2012.

    Čuj, Kurobasa???

Komentiraj...
Vidi sve komentare